Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Η ΟΠΑΠ χάρισε μια εμπειρία ζωής σε δέκα τυχερούς

Η ΟΠΑΠ χάρισε μια εμπειρία ζωής σε δέκα τυχερούς

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο και στην προσπάθεια της για ανάπτυξη σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, πρόσφερε μια συναρπαστική εμπειρία ζωής σε δέκα τυχερούς. Αξιοποίησε τη φιλοξενία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι στην Κύπρο και σε συνεργασία με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Alexey Lukyanuk έδωσε τη δυνατότητα σε 10 άτομα να υπάρξουν έστω και για λίγα λεπτά, συνοδηγοί σε ειδική διαδρομή.

Στη δράση έλαβαν μέρος δυο αθλήτριες μας με συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Άντρια Χριστοφόρου και η Άντρη Ελευθερίου, ο δημοσιογράφος Χάρης Παπαθεοχάρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθος Τσουρούλης όπως και ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου κ Γιαννάκης Γεωργίου. Ταυτόχρονα, συμμετείχαν και πέντε άτομα τα οποία πρόεκυψαν μέσα από διαγωνισμό που διεξήγαγε η ιστοσελίδα για θέματα αυτοκινήτου autokinito.com στα κοινωνικά της δίκτυα.

Οι 10 «συνοδηγοί» του Lukyanuk φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και παίρνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας έτρεξαν σε ψηλές ταχύτητες μέσα σε ειδική διαδρομή στην περιοχή Σταυροβουνίου. Στις δηλώσεις τους, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ευχαρίστησαν την ΟΠΑΠ για την πρωτόγνωρη εμπειρία, και τόνισαν ότι στο τιμόνι θα πρέπει να λειτουργούμε υπεύθυνα και επίσης επεσήμαναν ότι οι πραγματικοί πρωταθλητές βρίσκονται σε αγωνιστικούς χώρους και ποτέ στο δρόμο.

Το φιλμάκι από τη συγκεκριμένη ενέργεια καθώς και τις δηλώσεις αυτών που συμμετείχαν μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα της ΟΠΑΠ στο Facebook καθώς και στην ιστοσελίδα autokinito.com

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Η ΟΠΑΠ χάρισε μια εμπειρία ζωής σε δέκα τυχερούς (VIDEO) ” : στην πηγή:https://autokinito.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ