Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η στρατηγική κατεύθυνση της ΕΑΣ για την προστασία των παικτών

Η στρατηγική κατεύθυνση της ΕΑΣ για την προστασία των παικτών

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η στρατηγική κατεύθυνση της Αρχής στα επόμενα χρόνια θα επικεντρωθεί σε τέσσερις κεντρικούς άξονες, με στόχο τη διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης του τομέα και της προστασίας των παικτών, αναφέρει η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, Ιωάννα Φιάκκου.

Έχεις πρακτορείο?

Κάθε ήμερα  σου παίρνουν περισσότερους  πελάτες για το ίντερνετ!

Σε δηλώσεις της στη StockWatch με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της προέδρου της ΕΑΣ για ακόμη μια θητεία, σημεώνει ότι «είναι ευρέως αποδεκτό ότι τα τελευταία χρόνια, ο τομέας του στοιχήματος έχει εξελιχθεί σε πυλώνα ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας».

«Η συμβολή της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων ήταν κάτι περισσότερο από καθοριστική προς αυτή την κατεύθυνση. Ο πήχης είναι ψηλά και πρόθεσή μας είναι να θέσουμε και να επιτύχουμε ακόμη μεγαλύτερους στόχους», τονίζει.

ARVE Error: Invalid URL https://praktores.com/wp-content/uploads/2021/09/MasterBet-App.-Tο-πρακτορείο-σου-γίνεται-ψηφιακό-720p.mp4 in mp4

Σύμφωνα με την κ. Φιάκου, «θα επικεντρωθούμε στην περαιτέρω βελτίωση του ρυθμιστικού και νομοθετικού πλαισίου, στην προστασία και ενδυνάμωση των παικτών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, στην αναβάθμιση της λειτουργίας της Αρχής και στην προώθηση τεχνολογικών καινοτομιών στον τομέα».

Θα παραμείνεις απαθής ?
Υπάρχει τρόπος για να συγκρατήσεις τους παίκτες σου στο πρακτορείο σου!

Πάρε σειρά και δοκίμασε δωρεάν το δικό σου Ψηφιακό πρακτορείο!

«Όραμά μας παραμένει να καταστεί η Κύπρος ένα δίκαιο και ασφαλές κέντρο ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο κλάδος μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας, αφού παρατηρείται κάθε χρόνο αισθητή αύξηση στα συνολικά έσοδα από το στοίχημα. Ως αρμόδια Αρχή θα συνεχίσουμε να διερευνούμε το έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες», καταλήγει.

Με στόχο την ενημέρωση των παικτών και του κοινού ευρύτερα για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού. Η αυλαία Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού ανοίγει στις 4 Οκτωβρίου με την πραγματοποίηση του 4ου Συνεδρίου Ασφαλούς Παιχνιδιού, ενώ οι δράσεις και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 10 Οκτωβρίου 2021.

Της Γεωργίας Χαννή

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Τέσσερις πυλώνες στη στρατηγική κατεύθυνση ΕΑΣ” : στην πηγή:https://www.stockwatch.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ