Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Γιαν Κάρας: Ο CEO που έφερε αέρα ανανέωσης και καινοτομίας στον ΟΠΑΠ

Γιαν Κάρας: Ο CEO που έφερε αέρα ανανέωσης και καινοτομίας στον ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Υπό την ηγεσία του Γιαν Κάρας, ο ΟΠΑΠ γνώρισε αξιοσημείωτη ανάπτυξη και και προχώρησε τον μετασχηματισμό του.

Ο Γιαν Κάρας είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο στέλεχος στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, υπηρετώντας ως Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στην Ευρώπη.

Βρίσκεται στο τιμόνι του ΟΠΑΠ αφού έχει αναλάβει χρέη CEO από τον Δεκέμβριο του 2020. Προηγουμένως, είχε υπηρετήσει την εταιρεία από πολλές και διαφορετικές διοικητικές θέσεις. Διετέλεσε Chief Sales Officer από το 2014 έως το 2016, Chief Operations Officer Retail από το 2016 έως το 2020, Chief Commercial Officer από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ παράλληλα από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2020 ήταν Acting Chief Executive Officer πριν ηγηθεί της εταιρείας ως CEO.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας, μετατρέποντας τον ΟΠΑΠ σε σημαντικό και πρωτοπόρο παίκτη της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Ανήκει στο δυναμικό του ΟΠΑΠ από τον Ιανουάριο του 2014 και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να ηγηθεί των λειτουργιών, της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού των δικτύων καταστημάτων και των έμμεσων πωλήσεων της εταιρείας, έχοντας την ευθύνη για δραστηριότητες πωλήσεων, retail marketing και υποστήριξης πελατών και συνεργατών.

Με ισχυρό υπόβαθρο στη διοίκηση επιχειρήσεων  έχει αποδείξει την ικανότητά του να αντιμετωπίζει πολύπλοκες προκλήσεις και να φέρνει αποτελέσματα. Πριν από την ένταξή του στον ΟΠΑΠ, κατείχε σημαντικές ηγετικές θέσεις σε γνωστές εταιρείες, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στον στρατηγικό σχεδιασμό, την αποτελεσματικότητα και τις πελατοκεντρικές προσεγγίσεις. Κατείχε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις στο Μάρκετινγκ, τις Πωλήσεις και την Ανάπτυξη Προϊόντων, στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, στην Τσεχία και τη Γερμανία.

Εκτός κουπονιού, Φραγμένα, χωρίς Κωδικό, Live στα Ελληνικά , Αλλαγές αποδόσεων σε όλα, προγνωστικά για τους παίκτες σου!

Υπό την ηγεσία του, ο ΟΠΑΠ γνώρισε αξιοσημείωτη ανάπτυξη και και προχώρησε τον μετασχηματισμό του. Το στρατηγικό όραμα του Γιαν Κάρας  έχει επικεντρωθεί στην οικοδόμηση μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας που προάγει την καινοτομία και τη συνεργασία. Επίσης, έχει δώσει προτεραιότητα στις επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής, επιτρέποντας στον ΟΠΑΠ να προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών.

Η ηγεσία του Γιαν Κάρας έχει συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση του ΟΠΑΠ σε νέα ύψη και έχει οδηγήσει με επιτυχία την εταιρεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και κερδοφορία. Υπό την καθοδήγησή του, ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να καινοτομεί, να προσαρμόζεται και να ευδοκιμεί στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο της αγοράς.

Με την οθόνη των Live Pro της Master Bet  προσφέρεις στους παίκτες του πρακτορείου σου έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα και ΧΩΡΙΣ προβλήματα και ελλείψεις !

Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στον LinkedIn του αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες για εκείνον θα ανακαλύψει πως ο CEO του ΟΠΑΠ είναι ένας άνθρωπος λάτρης του ομαδικού πνεύματος και της ανάπτυξης ταλέντων, οραματιστής, με πάθος για την επίτευξη στόχων και βάζοντας πάντα θετικό πρόσημο στις προκλήσεις. Χαρακτηριστικά, που όπως έχει δείξει η πορεία του μέχρι τώρα, ενσωματώνει στην δουλειά του και λειτουργούν αφού τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα αυτής της αντίληψης και του τρόπου σκέψης του πρωτοπόρου leader του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Γιαν Κάρας: Ο CEO που έφερε αέρα ανανέωσης και καινοτομίας στον ΟΠΑΠ” στην πηγή: https://emea.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ