Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Εννέα συλλήψεις στη Γλυφάδα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Εννέα συλλήψεις στη Γλυφάδα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Κατασχέθηκαν 11 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, με ισάριθμες οθόνες, πληκτρολόγια και ποντίκια, 6 τραπέζια επιστρωμένα με τσόχα, 2 σκληροί δίσκοι, συσκευή HUB και πλήθος μαρκών.

Απογευματινές ώρες της 19-11-2021, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, σε κατάστημα στην Γλυφάδα, εντός του οποίου διεξάγονταν τυχερά παίγνια άνευ αδείας από την αρμόδια Αρχή.

Έχεις πρακτορείο?

Kάθε ήμερα  σου παίρνουν περισσότερους  πελάτες για το ίντερνετ!

Εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 11 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, με ισάριθμες οθόνες, πληκτρολόγια και ποντίκια, 6 τραπέζια επιστρωμένα με τσόχα, 2 σκληροί δίσκοι, συσκευή HUB και πλήθος μαρκών , τα οποία χρησιμοποιούντο από τα άτομα που ήταν στον χώρο για διεξαγωγή τυχερών παιγνίων.

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν να κάνεις και εσύ το πρακτορείο σου Ψηφιακό και να πάρεις πελάτες από το ίντερνετ

Επιπρόσθετα το κατάστημα διατηρούσε κάμερες ασφαλείας έξωθεν της κεντρικής θύρας, οι οποίες κατέγραφαν όλο το δημόσιο χώρο εξωτερικά του καταστήματος, ενώ υπήρχε άτομο (τσιλιαδόρος) που επιτηρούσε το χώρο.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Εννέα συλλήψεις στη Γλυφάδα για παράνομα τυχερά παιχνίδια” : στην πηγή:https://www.euro2day.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ