Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕΕΠ ΕΕΕΠ: Σχέδιο για τη δημιουργία Σώματος εξειδικευμένων ελεγκτών παιγνίων υψηλών προδιαγραφών

ΕΕΕΠ: Σχέδιο για τη δημιουργία Σώματος εξειδικευμένων ελεγκτών παιγνίων υψηλών προδιαγραφών

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Μέχρι το τέλος του χρόνου η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων προγραμματίζει να έχει ολοκληρώσει την πρόσληψη 30 νέων στελεχών προκειμένου να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της.

Στόχος της Επιτροπής είναι μέσα από μηχανισμούς διαρκούς εκπαίδευσης και πρακτικής εξάσκησης όλα τα στελέχη της να μετεξελιχθούν σε εξειδικευμένους ελεγκτές παιγνίων υψηλών προδιαγραφών που θα χειρίζονται συνθέτες εφαρμογές για την εκτέλεση του έργου τους.

Βρες εδώ το  Ψηφιακό Κουπόνι των  Πρακτορείων να πάντα ενημερωμένο και στο κινητό σου!

Στο πλαίσιο αυτό από τον Οκτώβριο η Αρχή έχει εκδώσει προκηρύξεις για την ανάθεση με συμβάσεις έργου τετράμηνης διάρκειας με δυνατότητα επέκτασης για άλλους τέσσερις μήνες σε επιστήμονες πληροφορικής και ελεγκτές με προϋπηρεσία στον έλεγχο και εκπαίδευση στην ελεγκτική.

«Επιδιώκεται σε πρώτη φάση συνεργασία με 15 επιστήμονες πληροφορικής και 15 επαγγελματίες ελεγκτές. Σκοπός είναι αυτά τα στελέχη στο βαθμό που θα το θελήσουν και θα αποδειχθούν αποτελεσματικά να ενσωματωθούν σταδιακά στο οργανικό σώμα της ΕΕΕΠ με τήρηση προφανώς των προβλεπόμενων διαδικασιών. Η διαδικασία ανάθεσης προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου» αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της Επιτροπής.

To Ψηφιακό Κουπόνι Πρακτορείου είναι στο κινητό των πελατών σου δουλεύει μόνο για το συμφέρον το πράκτορα!
Είναι απλό, είναι πάντα ενημερωμένο και δημιουργήθηκε για να κρατάει τους παίκτες στα  πρακτορεία και όχι να τους σερβίρει στο ίντερνετ !


Δες το εδώ:  https://app.masterbet.gr/games/stoixima/upcoming-matches


Η Master Bet βοηθά τα πρακτορεία να αυξήσουν τους πελάτες τους .
Ρώτησε μας εδώ:  https://bit.ly/3oTPBaP

Παράλληλα επισημαίνουν ότι το πρόβλημα του επαρκούς σε αριθμό και προσόντα προσωπικού είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί φορείς του δημοσίου. «Η διοίκηση της Αρχής έχει θέσει ως στόχο πρώτης προτεραιότητας στην επίλυση του παρότι τα περιθώρια και η ευελιξία είναι περιορισμένα» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Πάντως διευκρινίζουν ότι «για τους επιστήμονες της πληροφορικής ο κλάδος των παιγνίων αποτελεί πρόκληση σε παγκόσμιο επίπεδο. Βρίσκεται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων είναι μία αγορά που προσφέρει υψηλές αμοιβές και μεγάλες προοπτικές. Για τους επαγγελματίες ελεγκτές τα ελεγκτικά αντικείμενα της επιτροπής είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα γιατί σχετίζονται με πολύ υψηλή τεχνολογία».

Ακόμα να δοκιμάσεις την εφαρμογή του πράκτορα στο κινητό σου? 

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕΕΠ στο τέλος του 2014 απασχολούσε περίπου 170 εργαζόμενους που υπηρετούσαν σε αυτήν με απόσπαση από άλλες υπηρεσίες και με ετήσιο μισθολογικό κόστος της τάξης των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Έκτοτε η αιμορραγία στελεχών ήταν συνεχής και σταμάτησε στο τέλος του 2021 όταν δόθηκε νομοθετικά η δυνατότητα να μεταταχθούν όσοι αποσπασμένοι είχαν παραμείνει στην αρχή και το επιθυμούσαν.

«Υπό το νέο καθεστώς μετατάχθηκαν τελικά μόνο 32 εργαζόμενοι με ένα ετήσιο κόστος της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο τα καθήκοντα της

Αρχής σήμερα είναι πολλαπλάσια και πολύ πιο σύνθετα από εκείνα του 2014. Για να μπορέσει λοιπόν η αρχή να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε αυτά τα καθήκοντα πρέπει να στελεχωθεί περαιτέρω με το κατάλληλο προσωπικό» καταλήγουν τα ίδια υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΕΕΠ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΕΕΕΠ: Σχέδιο για τη δημιουργία Σώματος εξειδικευμένων ελεγκτών παιγνίων υψηλών προδιαγραφών” στην πηγή:https://www.insider.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ