Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Δύο τυχεροί κέρδισαν 1 εκατ. ευρώ στο Εθνικό Λαχείο σε κατάστημα ΟΠΑΠ!

Δύο τυχεροί κέρδισαν 1 εκατ. ευρώ στο Εθνικό Λαχείο σε κατάστημα ΟΠΑΠ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Χαραγμένος στην μνήμη δύο υπερτυχερών θα μείνει ο αριθμός 41929, καθώς αποτελεί το νούμερο του Μεγάλου Λαχνού που μοίρασε 1.000.000 ευρώ στην Δ’ κλήρωση έκδοσης στην 253η έκδοση του Εθνικού Λαχείου.

Οι δυο μεγάλοι νικητές είχαν προμηθευθεί τους λαχνούς τους από κατάστημα ΟΠΑΠ στα Άνω Λιόσια, αγοράζοντας ο κάθε ένας από μια πεντάδα.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που το κατάστημα μας έφερε τύχη σε δύο από τους πελάτες μας. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή σου μέσα σε λίγα λεπτά. Πήραν από μια πεντάδα και με 20 ευρώ κέρδισαν 500.000 ευρώ ο κάθε ένας. Το παιχνίδι έχει το δικό του φανατικό κοινό και οι συγκεκριμένοι πελάτες που κέρδισαν τον Μεγάλο Λαχνό είναι παίκτες αποκλειστικά του Εθνικού Λαχείου», τονίζει ο κ. Ηλίας Ντούρος, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Κύμης και Πηνειού 74, στα Άνω Λιόσια.

«Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαμε κάποια μεγάλη επιτυχία στο κατάστημα μας. Η οικογένεια μου έχει την ιδιοκτησία του πρακτορείου από το 1985 και στο παρελθόν είχε βρεθεί ένας τυχερός που είχε κερδίσει 20 εκατομμύρια δραχμές, ξανά στο Εθνικό Λαχείο. Επίσης στο κατάστημα μας είχε καταθέσει το δελτίο του στο ΤΖΟΚΕΡ και ένας υπερτυχερός που είχε κερδίσει 2.700.000 ευρώ το 2014», σημειώνει ο κ. Ντούρος.

Βρες εδώ το  Ψηφιακό Κουπόνι  των πρακτορείων, πάντα ενημερωμένο και ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό σου !

Διαθέσιμη η νέα έκδοση

Η διάθεση των λαχνών για τη νέα έκδοση έχει ξεκινήσει, με τον κ. Ντούρο να αναφέρει: «Στη νέα έκδοση του Εθνικού Λαχείου, την 254η, οι κληρώσεις ξεκινούν στις 5 Απριλίου. Στην συνέχεια, ακολουθούν ακόμα τρεις, στις 14 Απριλίου, στις 3 Μαΐου, ενώ η τελευταία ξεκινά στις 16 Μάϊου και ολοκληρώνεται στις 27 του ίδιου μήνα. Κάθε μια κλήρωση περιλαμβάνει υπό-κληρώσεις σε διαφορετικές ημέρες. Έτσι, το κοινό μπορεί με μόλις τέσσερις ανανεώσεις, να συμμετάσχει σε ακόμα περισσότερες κληρώσεις για ενδιάμεσα κέρδη πριν τη μεγάλη κλήρωση».

Μην ταλαιπωρείσαι άδικα για τα δεδομένα – πληροφορίες στο Πάμε στοίχημα στο πρακτορείο σου!

«Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι»

Σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής και τα έπαθλα του Εθνικού λαχείου, ο κ. Ντούρος τόνισε: ««Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει, λόγω της ιδιαίτερης διεξαγωγής του. Οι παίκτες παίρνουν μέρος στις κληρώσεις όλων των εκδόσεων. Η αξία του κάθε λαχνού είναι 4 ευρώ και πωλούνται συνήθως σε δεκάδες, αξίας 40 ευρώ η κάθε μία, ή και σε πεντάδες αξίας 20 ευρώ. Αν μετά από μία κλήρωση δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, ο παίκτης συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό».

Μπες στο app.masterbet.gr και θα τις βρίσκεις όλες στο κινητό σου Δωρεάν!

Εκτός κουπονιού, Φραγμένα, χωρίς Κωδικό, Live στα Ελληνικά , Αλλαγές αποδόσεων σε όλα, προγνωστικά για τους παίκτες σου!

Παράλληλα, ο κ. Ντούρος αναφέρθηκε και στα έπαθλα του Εθνικού Λαχείου, σημειώνοντας: «Όσοι δεν κέρδισαν κάποιο χρηματικό ποσό στη διάρκεια μιας έκδοσης, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν ανανέωση για την Α’ κλήρωση της επόμενης έκδοσης. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν λήγοντα μονό ή ζυγό αριθμό ανάλογα με τον λήγοντα του Μεγάλου Λαχνού. Συνολικά, σε κάθε έκδοση κυκλοφορούν 184.000 μοναδικοί αριθμοί. Στην τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, κληρώνεται ο μεγάλος λαχνός του 1.000.000 ευρώ».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Δύο τυχεροί κέρδισαν 1 εκατ. ευρώ στο Εθνικό Λαχείο. Σε καταστήματα ΟΠΑΠ και πλανόδιους λαχειοπώλες η νέα έκδοση με πολλά έπαθλα σε κάθε κλήρωση” στην πηγή :https://www.dikaiologitika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ