Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Άρχισαν τα όργανα! “Μια πρόταση για τον ΟΠΑΠ”. Τι θα απαντήσουν οι πράκτορες?

Άρχισαν τα όργανα! “Μια πρόταση για τον ΟΠΑΠ”. Τι θα απαντήσουν οι πράκτορες?

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Από το Σάββατο στην Πορτογαλία τηρούνται τα ίδια αυστηρά μέτρα στην κίνηση των πολιτών με αυτά που ανακοινώθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση, δηλαδή ουσιαστικά η οικονομική δραστηριότητα έχει περιοριστεί σχεδόν στο μηδέν.

Όμως οι Πορτογάλοι (και όχι μόνο, αφού όσοι διαθέτουν ένα τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα στη χώρα μπορούν να συμμετάσχουν) σε αντίθεση με τους Έλληνες έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια που οργανώνει η Santa Casa, ο αντίστοιχος ο οργανισμός του ΟΠΑΠ.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι εγγεγραμμένοι παίκτες των τυχερών παιχνιδιών της Santa Casa έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε όλα τα παιχνίδια που διοργανώνονται μέσω διαδικτύου. Και όχι μόνο αυτό, μπορούν μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή να ξύσουν το δικό τους ξυστό (raspadinha) σε μια πληθώρα εκδόσεων από λίγα λεπτά μέχρι πέντε ευρώ.

Την περασμένη Κυριακή διενεργήθηκε μια ακόμα κλήρωση του ΟΠΑΠ στον Τζόκερ το μοναδικό (μαζί με το «Πάμε στοίχημα») παιχνίδι που ο Οργανισμός έχει φροντίσει έγκαιρα να ανεβάσει στο διαδίκτυο.

Οι συμμετοχές ήταν αρκετές, πάνω από 500.000 στήλες, αντίστοιχες των μεγεθών των πρώτων ημερών μετά την επιβολή των capital controls.

Αυτό σημαίνει, ότι υπάρχει έδαφος για την ανάπτυξη των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ μέσω των εναλλακτικών δικτύων σήμερα που δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα πρακτορεία του.

Μήπως οι υπεύθυνοι του Οργανισμού πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το ενδεχόμενο και μάλιστα παρουσιάζοντας όλα τα παιχνίδια σε μια ενιαία πλατφόρμα;

Σε μια περίοδο που η μετοχή του ΟΠΑΠ έχει πιεστεί κάτω από την τιμή τόσο της τελευταίας δημόσιας προσφοράς (9,3 ευρώ), όσο και της ιδιωτικοποίησης του 2013 (6,5 ευρώ), αυτή η επιλογή θα άλλαζε άρδην την πορεία της.

Γράφει ο: 

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Μια πρόταση για τον ΟΠΑΠ ” : στην πηγή:   http://www.fmvoice.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ