Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Απίστευτο ! Είχε για εβδομάδες στο πορτοφόλι της της 33 εκατομμύρια και το έκανε βόλτες!

Απίστευτο ! Είχε για εβδομάδες στο πορτοφόλι της της 33 εκατομμύρια και το έκανε βόλτες!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
Η απρόσεχτη γυναίκα συνέχισε να κουβαλάει 33 εκατ. ευρώ μέσα στο πορτοφόλι της, αφού είχε μαζί τον τυχερό λαχνό.
Μια γυναίκα από τη Γερμανία χωρίς να το ξέρει κουβαλούσε για εβδομάδες τον τυχερό λαχνό της λοταρίας που κέρδιζε σχεδόν 33 εκατ. ευρώ και όπως λέει ακόμη νιώθει ζαλάδα όταν σκέφτεται τι έκανε.
Η 45χρονη γυναίκα που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της είναι η μοναδική νικήτρια της τυχερής κλήρωσης της 9 Ιούνη στη Γερμανία, όπως ανέφερε η διοργανώτρια εταιρεία του Lotto Bayern.
Όλο αυτό το διάστημα, είχε μαζί της στο πορτοφόλι της τον πολύτιμο λαχνό, με κίνδυνο να τον χάσει, χάνοντας μαζί και τα 33 εκατ. ευρώ που αυτός άξιζε.
Πλέον, ορκίζεται να μην ξαναπαίξει τυχερά παιχνίδια και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τύχη της για να ζήσει μια υγιή ζωή, κάνοντας περισσότερα για το περιβάλλον.
“Ακόμα με πιάνει ζάλη στην σκέψη ότι απρόσεχτα είχα μαζί μου σχεδόν 33 εκατ. ευρώ στο πορτοφόλι μου για τόσες εβδομάδες” λέει η γυναίκα, μιλώντας στην εταιρεία του Lotto Bayern.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μητέρα ενός παιδιού κέρδισε στη λοταρία παίζοντας την τυχαία επιλογή σε ένα δελτίο αξίας μόλις 1,20 ευρώ.

“Είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόμαστε ο άντρας μου, η κόρη μου κι εγώ” κι έτσι δεν θα χρειαστεί να ξαναπαίξω τυχερά παιχνίδια στο μέλλον.

Πάρε σειρά και δοκίμασε δωρεάν το δικό σου Ψηφιακό πρακτορείο!

Εμείς, απλά, να της ευχηθούμε υγεία κι ευτυχία στην οικογένειά της, μιας και τα χρήματα δεν τα εγγυώνται.
Τρανό παράδειγμα αποτελεί το ζευγάρι του Άντριαν και της Γκίλιαν Άντερσον από τη Βρετανία που πριν περίπου 10 χρόνια κέρδισαν περίπου 174 εκατ. ευρώ στη λοταρία.
Ωστόσο, αντί με τόσα λεφτά που κέρδισαν το 2012 να εκπληρώσουν όλα τα όνειρα που είχαν, τα χρήματα μετατράπηκαν μόνο σε προβλήματα, απογοητεύσεις, δυστυχία και χωρισμούς.
Σήμερα, σχεδόν 10 χρόνια μετά, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει χωρίσει, έχοντας στο ενδιάμεσο σπαταλήσει το υπέρογκο ποσό που κέρδισε.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Απρόσεχτη γυναίκα κουβαλούσε για βδομάδες 33 εκατ. στο πορτοφόλι: Αγνοούσε πως κέρδισε το λόττο” : στην πηγή:https://sputniknews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ