Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 17χρονος έπαιξε και έχασε όλες τις οικονομίες του παππού του

17χρονος έπαιξε και έχασε όλες τις οικονομίες του παππού του

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Το αδιανόητο έκανε ένας έφηβος όταν έπαιξε και έχασε σε τυχερά παιχνίδια όλες τις οικονομίες του παππού του.

Ο λόγος γίνεται για ένα 17χρονο από την Ολλανδία, ο οποίος έχασε τεράστιο ποσό παίζοντας σε online casino live.

Όταν ο παππούς του νεαρού αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί προχώρησε σε μήνυση κατά της εταιρείας Bingoal όπου ο εγγονός του είχε χάσει τo μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 17χρονος είχε εγγραφεί σε 18 πλατφόρμες, παίζοντας και χάνοντας συνολικά περισσότερα από 500.000 ευρώ! Η εταιρεία που μήνυσε ο παππούς του κατηγορείται για ελλιπή ταυτοποίηση προσωπικών στοιχείων.

Όπως φαίνεται ο έφηβος είχε πρόσβαση στα τραπεζικά στοιχεία του παππού του μέσω του πατέρα του, ο οποίος ήταν και συνδικαιούχος του λογαριασμού.

Μάλιστα, «πέρασε» τον έλεγχο στέλνοντας στην εταιρεία φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου του πατέρα του, αποδεικνύοντας πως ήταν αρκετά μεγάλος ώστε να μπορεί να παίξει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηλικιωμένου, η Bingoal απέτυχε να θέσει όρια λόγω ύποπτης παικτικής δραστηριότητας.

Ο νεαρός την πρώτη μέρα κατέθεσε 17.500 ευρώ και μετά άλλαξε τα όρια στο μέγιστο ώστε να μπορεί να καταθέτει έως και 30.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Από την άλλη, η εταιρεία δηλώνει «αθώα» υποστηρίζοντας πως είχε αναφέρει την περίεργη δραστηριότητα στις αρμόδιες Αρχές, ρίχνοντας εκεί την ευθύνη, κατηγορώντας ταυτόχρονα και τον έφηβο για πλαστοπροσωπία.

Οι TOP προσφορές* της ημέρας

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Τυχερά παιχνίδια: 17χρονος έπαιξε και έχασε όλες τις οικονομίες του παππού τουστην πηγή:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ