Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΠΟΕΠΠΠ: “Μη συκοφαντείτε τους πράκτορες”

ΠΟΕΠΠΠ: “Μη συκοφαντείτε τους πράκτορες”

από
Μόνο 2 λεπτά

Την αντίδραση της ΠΟΕΠΠΠ προκάλεσαν δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων, σύμφωνα με τα οποία έχουν εντοπισθεί συγκεκριμένα πρακτορεία στα οποία παιζόταν μεγάλα ποσά σε ύποπτους αγώνες. Για το θέμα αυτό η Ομοσπονδία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση,

την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Κυριάκος Τοπτσίδης και ο γενικός γραμματέας, Ηρακλής Λάππας.

«Εδώ και πενήντα χρόνια οι συνάνθρωποι μας, εμπιστεύονται το δίκτυο  των 5.000 πρακτορείων μας για να συμμετέχουν στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ.
Στην αρχή με το ΠΡΟ-ΠΟ, μετέπειτα με το ΛΟΤΤΟ, το ΤΖΟΚΕΡ, το ΚΙΝΟ και βεβαίως και με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Η ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι τέτοια που κάναμε την ΟΠΑΠ ΑΕ την ποιο κερδοφόρα επιχείρηση του δημοσίου, ένα διαμάντι που ανήκει στον ελληνικό λαό και τώρα κάποιοι επιχειρούν να το χαρίσουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή που η δικαιοσύνη επιτελεί ύψιστο έργο και καθαρίζει μια και καλή το χώρο από τους παράνομους ιντερνετικούς που στήνουν παιχνίδια, ξεπλένουν χρήμα και φοροδιαφεύγουν με τζίρους που αγγίζουν τα 5 δισ. ευρώ, αυτή την ίδια στιγμή κάποιοι πληρωμένοι κοντυλοφόροι προσπαθούν με συκοφαντικά τερτίπια να περιπλέξουν στο σάπιο κύκλωμα, καθαρούς και ευυπόληπτους επαγγελματίες που εκτελώντας τις εγκυκλίους της ΟΠΑΠ επικύρωναν μέσω της τερματικής μηχανής της ΟΠΑΠ τα προγνωστικά των πελατών τους, προγνωστικά που αποδέχονταν το σύστημα με αποκλειστική ευθύνη της εταιρείας και των υπευθύνων διαχειριστών του συστήματος.

Ας ψάξουν αλλού οι συκοφάντες για ένοχους. Όχι ανάμεσα στα ικανά και ευυπόληπτα συνδικαλιστικά στελέχη.

Ζητάμε κάθαρση παντού. Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, να καθαρίσει το σαθρό οικοδόμημα των στημένων. Στο έργο αυτό θα μας βρείτε αρωγούς. Δεν θα ανεχθούμε όμως τη συκοφαντική δυσφήμηση των μισθοφόρων που μόνο στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος και την ακεραιότητα του κλάδου μας».

Πηγή: 1-2-Χ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ