Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Περιφερειακές συναντήσεις ΟΠΑΠ-Πρακτόρων

Περιφερειακές συναντήσεις ΟΠΑΠ-Πρακτόρων

από
Μόνο 2 λεπτά

Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κυριάκος Τοπτσίδης και ο γενικός γραμματέας,

Ηρακλής Λάππας, αναφέρονται τα εξής: «Μετά από σχετική ενημέρωση των υπευθύνων της ΟΠΑΠ ΑΕ σας ανακοινώνουμε ότι στα πλαίσια προγραμματισμού της ΟΠΑΠ ΑΕ, στο διάστημα των επόμενων τριών εβδομάδων θα αποσταλούν σχετικές προσκλήσεις προς όλους τους πράκτορες για επικείμενες περιφερειακές συναντήσεις με στελέχη της ΟΠΑΠ Α.Ε., με σκοπό να λάβει χώρα περιήγηση των αποτελεσμάτων της χρονιάς που πέρασε, να γίνει ανταλλαγή απόψεων εκ σημαντικού αριθμού πελατών των πρακτορείων, να συζητηθούν μέθοδοι ανασκόπησης της απόδοσης των καταστημάτων καθώς και άλλες καλές πρακτικές που προκύπτουν και οδηγούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας.

Παρακαλούμε όπως καταστήσετε γνωστό σε όλους τους πράκτορες ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση από την ΟΠΑΠ Α.Ε. σε κάθε πράκτορα για τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής των ανωτέρω συναντήσεων.
Η συμμετοχή όλων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική».

Στην Αττική

Οι συναντήσεις της ΟΠΑΠ με τους πράκτορες ξεκίνησαν από την περασμένη Τετάρτη και από τον νομό Αττικής και θα διαρκέσουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 15 του μήνα. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΠΑΠ, αναφέρονται τα εξής: «Μετά από ανακοίνωση της ΟΠΑΠ Α.Ε., σας γνωστοποιούμε ότι από την Τετάρτη 6/2/2013, έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από την εταιρεία για να έρθει σε επικοινωνία με τους πράκτορες και να τους ενημερώσει για επαγγελματικά και οικονομικά δεδομένα που αφορούν το επάγγελμά μας και να ακούσει και τις δικές τους απόψεις στα θέματα που θα ενημερωθούν. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή 15/2/2013.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και για να ενημερωθείτε, αλλά και να μεταφέρετε τυχόν παρατηρήσεις και προβληματισμούς σας στους αρμόδιους της εταιρείας, που θα βοηθήσουν την καλύτερη λειτουργία των πρακτορείων μας.
Όσοι συνάδελφοι δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθούν τις πρώτες ημέρες, μπορούν να παρακολουθήσουν την δεύτερη εβδομάδα (Δευτέρα 11/2 /13 έως Παρασκευή 15/2/13 και ώρες 13:0017:00)».

Διαβάστε το άρθρο «Περιφερειακές συναντήσεις ΟΠΑΠ-Πρακτόρων» στην πηγή: 1-2-Χ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ