Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Η Intralot ενδιαφέρεται για τον ΟΠΑΠ

Η Intralot ενδιαφέρεται για τον ΟΠΑΠ

από
Μόνο < 1 λεπτό

Πολύ πιθανή θεωρείται η εκδήλωση ενδιαφέροντος της Intralot για τον ΟΠΑΠ αλλά η διοίκηση της εταιρίας αναμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να υποβληθούν οι εκθέσεις των συμβούλων προκειμένου να σχηματίσει πλήρη εικόνα.

Ο Γ. Αντωνόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη ΓΣ της εταιρίας υποστήριξε ότι “σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό έχουν γίνει κινήσεις”.

Ο ορισμός συμβούλων για τις αποκρατικοποιήσεις από τη διυπουργική επιτροπή ανοίγει πάντως την αυλαία και οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να ξεκινήσουν να πιέζουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Βρυξέλλες.
Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι η ταυτόχρονη εκκίνηση όλων των αποκρατικοποιήσεων απλά θα προκαλέσει σύγχυση και πανικό καθώς και επιχειρηματικές εκρήξεις και δεν θα επιτρέψει την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας.
Ερωτηθείς σχετικά με την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ και το κατά πόσο αυτή θα ενδιέφερε την Intralot ο κ. Αντωνόπουλος σημείωσε ότι «θα πρέπει πρώτα να δούμε με ποιον τρόπο θα γίνει αυτή. Σε αντίστοιχες ιδιωτικοποιήσεις στην Τουρκία και την Αυστραλία η Intralot εκδήλωσε ενδιαφέρον. Η θέση όμως της εταιρείας για τον ΟΠΑΠ θα ληφθεί με βάση τα δεδομένα που θα υπάρξουν»

Πηγή: Σοφοκλέους in

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ