Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Επενδύσεις 80 εκατ. από την Intralot

Επενδύσεις 80 εκατ. από την Intralot

από
Μόνο 2 λεπτά

H Ελλάδα θα έχει επίσης τη μέγιστη προσοχή της Intralot λόγω των ευκαιριών που δημιουργούνται από τα VLTs και την

ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ. Επενδύσεις ύφους τουλάχιστον 80 εκατ. ευρω θα υλοποιήσει για εφέτος η Intralot, χωρίς να υπολογίζονται και οι επενδύσεις για νέες δραστηριότητες στην ελληνική αγορά, ενώ βελτίωση των συνθηκών σης περισσότερες αγορές όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία προέβλεψε ο διευθύνων σύμβουλος Κ. Αντωνόπουλος.

Στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2011, η διοίκηση της Intralot προέβλεψε πως το κλίμα βελτιώνεται στις κυριότερες αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Όπως είπε ο κ. Αντωνόπουλος, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία τα χειρότερα πέρασαν και στο εξής οι οικονομικές συνθήκες θα βελτιώνονται.
Στην αγορά της Β. Αμερικής τα jack pots που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την αγορά τυχερών παιχνιδιών, ενώ ικανοποιημένη είναι η διοίκηση και από τις δραστηριότητες στη Ν. Αμερική, και συγκεκριμένα στη Βραζιλία, στο Περού και στην Τζαμάικα. Η Ελλάδα θα έχει επίσης τη μέγιστη προσοχή της Intralot λόγω των ευκαιριών που δημιουργούνται από τα VLTs και την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ.

Πολύ σύντομα επίσης ο όμιλος ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση των δανείων και την επέκταση της στήριξης που έχει από τις τράπεζες μέχρι το 2014 και μέχρι το ποσό των 300 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τις προγραμματισμένες επενδύσεις, η διοίκηση του ομίλου διευκρίνισε ότι ένα σημαντικό μέρος τους για εφέτος, περίπου 39 εκατ. ευρώ, αφορά την επέκταση του συμβολαίου στη γειτονική Μάλτα.

Όπως διευκρινίστηκε, επίσης, η εταιρεία ανέλαβε το νέο δεκαετές συμβόλαιο με οικονομική προσφορά που ήταν 8% υψηλότερη από την αντίστοιχη της ανταγωνίστριάς της GTech.

Στην προγραμματισμένη ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων, η διοίκηση της Intralot αναμένεται να προτείνει τη διανομή μερίσματος 0,35 ευρώ ανά μετοχή.


Διαβάστε το άρθρο «Επενδύσεις 80 εκατ. από την Intralot» στην πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Της Μελίνας Καλαμπόκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ