Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΠΑΠ: “Ήρθε για να μείνει το Live Betting”

ΟΠΑΠ: “Ήρθε για να μείνει το Live Betting”

από
Μόνο 2 λεπτά

Το «Πάμε Στοίχημα live» ξεκινά σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της Ελλάδας στην κορυφαία

ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση, προσφέροντας στους πελάτεςτης ΟΠΑΠ μοναδικά πλεονεκτήματα και αυξημένες επιλογές στοιχηματισμού.


Τα πλεονεκτήματα αυτά περιέγραψε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Σπανουδάκης, χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν προσφέρθηκαν live στοιχήματα την τελευταία πενταετία.

Μέχρι και το 2006 ο ΟΠΑΠ προσέφερε live στοίχημα σε επιλεγμένους αγώνες από το ΤσάμπισνςΛιγκ, όμως η υπηρεσία διακόπηκε πιθανώς στα πλαίσια της πολιτικής υπεράσπισης του μονοπωλίου, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είδαν το φως της δημοσιότητας και τεχνικά προβλήματα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, οι πελάτες μπορούν να εισπράττουν άμεσα τα κέρδη τους από τα πρακτορεία. Να στοιχηματίζουν σε διάφορες ενότητες (επόμενη ομάδα που θα σκοράρει, under-over κ.ά.) καθώς και σε άλλου είδους στοιχηματικά γεγονότα, τα οποία θα διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Να στοιχηματίζουν live κατά τη διάρκεια του κανονικού αγώνα, της παράτασης, των πέναλτι που θα κρίνουν τον νικητή του αγώνα, αλλά και σε σειρά ειδικών στοιχημάτων, ανάλογα με τη διακύμανση του σκορ στο παιχνίδι και τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν (κόκκινη κάρτα, επόμενος παίκτης που θα σκοράρει κ.ά.). Να στοιχηματίζουν έως 300 ευρώ ανά δελτίο, κάτι που δεν συμβαίνει με τις περισσότερες στοιχημστικές εταιρείες διεθνώς. Να παίζουν μέχρι και τη λήξη του τελευταίου αγώνα της ημέρας, καθώς τα πρακτορεία θα παραμένουν ανοικτά έως την ολοκλήρωση του προγράμματος.


Εκτός από το live, ο ΟΠΑΠ κάνει και μια προωθητική ενέργεια για να ανεβάσει τους τζίρους και τα έσοδα. Κάθε παίκτης μπορεί να βγει κερδισμένος ακόμη κι αν δεν προβλέψει σωστό το αποτέλεσμα ενός αγώνα αφού κάθε δελτίο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας των τριών (3) ευρώ, κατά την επικύρωσή του θα μετέχει αυτομάτως στην ειδική κλήρωση «Αμεση νίκη». Από τις 8 έως και τις 19 Ιουνίου, καθημερινά, 30 παίκτες του «Πάμε Στοίχημα live» θα κερδίζουν από 500 ευρώ, ενώ άλλοι 500 από 50 ευρώ. Ο αριθμός τους θα αυξηθεί από τις21 έως και 28 Ιουνίου και καθημερινά 60 παίκτες θα κερδίζουν από 500 ευρώ και άλλοι 500 από 50 ευρώ.


Όπως όλα δείχνουν, αυτή τη φορά το Live Betting ήρθε για να μείνει και θα συνεχίσει να προσφέρεται και από τη νέα σεζόν, όπως προκύπτει και από την επέκταση του ΚΙΝΟ από την 1 η Σεπτεμβρίου κατά μια ώρα και συγκεκριμένα μέχρι τις 10 το βράδυ, καθώς τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάνε στις 9.45 μ.μ. Οι επιδόσεις του live στη διάρκεια του EURO θα προσφέρουν πολύτιμα συμπεράσματα, τόσο στο θέμα της συμμετοχής και των τζίρων όσο και στο θέμα του payout.


Διαβάστε το άρθρο «Ήρθε για να μείνει το Live Betting» στην πηγή: KINGBET

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ