Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Valea Foundation: Στο 49,84% το ποσοστό του στον ΟΠΑΠ

Valea Foundation: Στο 49,84% το ποσοστό του στον ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

H Allwyn International a.s. κατέχει το σύνολο (100%) του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου στην Sazka Delta Management Ltd. (πρώην Emma Delta Management Ltd.), κατόπιν της απόκτησης στις 31 Μαρτίου 2023 όλων των μετοχών της Sazka Delta Management Ltd. που κατείχε ο Κ. Γεώργιος Μελισσανίδης μέσω της οντότητας Georgiella Holdings Co. Limited.

Αλήθεια έχεις σκεφτεί πόσο καλύτερο θα ήταν αν μπορούσες να επικοινωνείς τα κέρδη και τα νεα του πρακτορείου σου, με απευθείας και ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις στα κινητά των πελατών σου!

Η Συναλλαγή δεν έχει καμία επίδραση στον αποκλειστικό έλεγχο που ασκεί το VALEA FOUNDATION επί της SAZKA Delta Management Ltd., και κατά τούτο δεν έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε μεταβολή στον αριθμό και το ποσοστό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου στην ΟΠΑΠ που ελέγχονται έμμεσα από το VALEA FOUNDATION και τις οντότητες που ελέγχονται από, και ενεργούν συντονισμένα με, το VALEA FOUNDATION, κατά την έννοια του ν. 3556/2007, το οποίο σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση TR1 του VALEA FOUNDATION με ημερομηνία 7 Ιανουαρίου 2022 ανερχόταν κατά την 16η Δεκεμβρίου 2021 σε 47,13%.

Έχεις σκεφτεί πόσο πιο κοντά στο δικό σου πρακτορείο θα έρθει ένας παίκτης, όταν μπορείς να του στέλνεις απευθείας προσκλήσεις στο κινητό του ?

Κατά την ολοκλήρωση της Συναλλαγής την 31η Μαρτίου 2023, το VALEA FOUNDATION και οι οντότητες που ελέγχονται από, ή ενεργούν συντονισμένα με, το VALEA FOUNDATION, ήλεγχαν έμμεσα συνολικά 49,84% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου στην ΟΠΑΠ, ως ακολούθως:

VALEA

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Valea Foundation: Στο 49,84% το ποσοστό του στον ΟΠΑΠ” στην πηγή: Reporter.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ