Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Θα μας τρελάνουν όλους? Σκέψεις να νοικιάσουν το ΚΙΝΟ στις εταιρίες στο ίντερνετ?

Θα μας τρελάνουν όλους? Σκέψεις να νοικιάσουν το ΚΙΝΟ στις εταιρίες στο ίντερνετ?

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Η πανδημία του κορωνοϊού και τα κλειστά πρακτορεία ΟΠΑΠ για πάνω από ενάμιση μήνα έχουν μεταβάλλει εντελώς τις ισορροπίες στον επίγειο στοιχηματισμό στην Ελλάδα.

Ο ΟΠΑΠ κατέχει το μονοπώλιο καταστημάτων, όπως είναι γνωστό, αλλά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ παραμένουν κλειστά. Ο Οργανισμός φιλότιμα προσπαθεί να αναπτύξει τις online δραστηριότητές του με virtual sports και Τζόκερ, αλλά οι τζίροι σαφώς και δεν είναι οι ίδιοι.

Δυσοίωνες προβλέψεις κάνει ο Οργανισμός τόσο για τα κέρδη πρώτου τριμήνου 2020, αλλά και για εκείνα του δεύτερου. Η συνήθεια του ΚΙΝΟ σε άτομα άνω των 50 ετών έχει προσπεράσει το κρίσιμο όριο των 21 ημέρων και ήδη έχουν επιστρατευτεί ειδικοί για να εκτιμήσουν τις πιθανότητες επιστροφής στα πρακτορεία ατόμων μη εξοικειωμένων με τον στοιχηματισμό στο διαδίκτυο.

Στα γραφεία της ΟΠΑΠ ΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του bet3.GR, έπεσε το σενάριο της συνεκμετάλλευσης του δημοφιλούς στην Ελλάδα αριθμολαχείου ΚΙΝΟ.   

Το ΚΙΝΟ κληρώνει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ κάθε 5 λεπτά σχεδόν ολόκληρη την ημέρα και αποτελεί έναν κρίσιμο βραχίονα κερδών για τον Οργανισμό, μιας και παίζεται με payout 70%. Συν τοις άλλοις, το ΚΙΝΟ έχει αξιοζήλευτο τζίρο, συγκρίσιμο με εκείνο του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ακόμη κι όταν υπάρχει γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα για αθλητικό στοίχημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες λοιπόν, ο ΟΠΑΠ έχει κάνει τις πρώτες αναγνωριστικές επαφές προς online στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μόνιμα στην Ελλάδα και περιμένουν τις μόνιμες άδειες μέσω διαδικτύου.

Ο λόγος; Ο ΟΠΑΠ τους προτείνει να “νοικιάσουν” τα δικαιώματα του παιχνιδιού ΚΙΝΟ από εκείνον, προκειμένου να τους επιτρέψει να χρησιμοποιούν τη μεθοδολογία και την ονομασία ΚΙΝΟ και να την προσφέρουν στους πελάτες τους για online στοιχηματισμό.

Στο παρελθόν, είχαν υπάρξει εταιρείες που έβαζαν στο στοιχηματικό τους μενού παιχνίδι που έμοιαζε στο ΚΙΝΟ (τόσο στον τρόπο παιχνιδιού, όσο και στο όνομα), κάτι που ο ΟΠΑΠ είχε πολεμήσει. Τώρα ενδεχομένως να δώσει τη δυνατότητα αυτό να γίνεται νόμιμα, με εξαγορά-ενοικίαση δικαιωμάτων.

Πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση αντιπερισπασμού, σ’ αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, που θα επιφέρει το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον στη μετά-κορωνοϊού εποχή.
Ο ΟΠΑΠ προσδοκά να εγγράψει στον ισολογισμό του κέρδη από τα “ενοίκια”, δηλαδή από την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων του παιχνιδιού ΚΙΝΟ, που του ανήκει.

Μόνο με μία εταιρεία μπορεί ο ΟΠΑΠ να μοιραστεί τα ίδια αποτελέσματα κληρώσεων σε έγκυρα δελτία συμμετοχής και προφανώς αυτή είναι και η εταιρεία στην οποία συμμετέχει και μετοχικά.

Οι άλλες online στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αποκλείεται να δεχτούν να βάλουν στο στοιχηματικό τους μενού ένα προϊόν αριθμολαχείου, που το payout του ελέγχεται από άλλη εταιρεία, άρα δεν θα είναι σε θέση να ελέγξουν το προσδοκώμενο περιθώριο κέρδους, όσο ελκυστική κι αν είναι η προοπτική, επειδή το ΚΙΝΟ είναι πολύ δημοφιλές παιχνίδι.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ ΟΠΑΠ αποκλειστικό: Σκέψεις να νοικιάσει το ΚΙΝΟ στο online στοίχημα” : στην πηγή:https://www.bet3.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ