Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Ψάχνει συνεταίρο ο ΟΠΑΠ για το Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου ?

Ψάχνει συνεταίρο ο ΟΠΑΠ για το Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου ?

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
O OΠΑΠ έχει ξεκινήσει να μετατρέψει το Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου σε ολοκληρωμένο πόλο ψυχαγωγίας με ποικίλες δραστηριότητες, αλλά και σε έναν νέο προορισμό για τους πολίτες του Λεκανοπεδίου και τους τουρίστες.

Πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η μετονομασία του σε Markopoulo Park, παράλληλα με τον εμπλουτισμό των εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών, ώστε αυτές να μην απευθύνονται μόνο στους λάτρεις του αθλήματος, αλλά σε όλη την οικογένεια.

Αναζητεί συνεργάτες για το Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου

Ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνά τη προοπτική συνεργασιών με άλλους ομίλους, για το Μαρκόπουλο, ενώ εκφράζεται έντονο ενδιαφέρον κατά τις επαφές με αρκετούς υποψήφιους επενδυτές. Έτσι, πέραν των όσων έχουν ήδη υλοποιηθεί και δρομολογηθεί εξετάζονται προτάσεις για διάφορες χρήσεις ώστε να λειτουργήσουν πολυχώροι, Fun Park, Aqua Park κ.α.

Eνδεικτικό του επενδυτικού ενδιαφέροντος είναι το γεγονός ότι προ μηνών επαφές με τους αρμόδιους παράγοντες του OΠAΠ είχε, μεταξύ άλλων, και το Comer Group, το βρετανικό fund, που, όπως είναι γνωστό, έχει προχωρήσει σε διάφορες επενδυτικές κινήσεις στη χώρα μας (Kαζίνο Λουτρακίου, εξαγορά ξενοδοχείων κ.α.), ενώ τούτη την περίοδο είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την εξαγορά των δανείων της MIG.

Με ισχυρή αύξηση της κερδοφορίας του έκλεισε το εννεάμηνο (Ιανουάριος – Σεπτέμβριος 2019) για τον ΟΠΑΠ, πιστοποιώντας τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που επιτυγχάνει ο Οργανισμός. Η εταιρεία, συνεπής με τη δέσμευσή της για ανταποδοτικές αποδόσεις προς τους μετόχους της, θα διανείμει έκτακτο μέρισμα εντός του α’ τριμήνου 2020 το οποίο θα ανέρχεται κατ’ ελάχιστο στα καθαρά κέρδη χρήσης 2019 της εταιρείας.

Εκτοξεύτηκαν τα καθαρά κέρδη

Αναλυτικά, τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ το εννεάμηνο 2019 αυξήθηκαν κατά 33,6% στα 140,6 εκατ. ευρώ (εννεάμηνο 2018: €105,2 εκατ.) ή αυξήθηκαν κατά 28,5% σε επαναλαμβανόμενη βάση.

Για το γ’ τρίμηνο 2019 τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 24,5% στα 48,8 εκατ. ευρώ (γ’ τρίμηνο 2018: €39,2 εκατ.).

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Tι σχεδιάζει ο ΟΠΑΠ για το Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου “ : στην πηγή:  Reporter.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ