Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Πώς ο ΟΠΑΠ μεταμόρφωσε τον 4ο όροφο του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Πώς ο ΟΠΑΠ μεταμόρφωσε τον 4ο όροφο του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Σύγχρονες εγκαταστάσεις και ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας για τα παιδιά

Υψηλού επιπέδου ιατρική περίθαλψη σε ένα ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας προσφέρουν πλέον οι Α’ και Β’ Ορθοπεδικές Μονάδες της πτέρυγας ΒΔ’, στον 4ο όροφο του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Φτίαξε ΔΩΡΕΑΝ  ΕΔΩ την Ψηφιακή Καρτα  του  Πρακτορείου  σου μοιρασμένη στους των παιχνιδιών ΟΠΑΠ

Οι δύο νοσηλευτικές μονάδες, οι οποίες έχουν συνολική έκταση 650 τ.μ. και διαθέτουν 24 κλίνες νοσηλείας, εκσυγχρονίστηκαν πλήρως από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου ανακαίνισης που υλοποιεί στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας.

Τα νέα έργα, που παραδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα, φέρνουν την ανακαίνιση των νοσοκομείων

«Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης Κυριακού» ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση. Με τον ΟΠΑΠ να έχει παραδώσει μέχρι σήμερα 29 έργα– μεταξύ των οποίων 22 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 14.560 τ.μ. και δυναμικότητας 534 κλινών – το 93% των παιδιατρικών νοσοκομείων έχει αλλάξει ριζικά.

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκεται στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται βήμα-βήμα η μεγάλη αλλαγή των Ορθοπεδικών Μονάδων του «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», η οποία είναι ενδεικτική της μεταμόρφωσης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων:
Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Πώς ο ΟΠΑΠ μεταμόρφωσε τον 4ο όροφο του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»” στην πηγή :https://www.cnn.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ