Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Ποια είναι η Στρατηγική Fast Forward έξι πυλώνων από τον ΟΠΑΠ?

Ποια είναι η Στρατηγική Fast Forward έξι πυλώνων από τον ΟΠΑΠ?

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Τα οικονομικά αποτελέσματα ανέδειξαν τις αντοχές της εταιρείας στην πανδημία, τόνισε ο CEO σε τηλεδιάσκεψη. Η ολοκλήρωση της επένδυσης στην Kaizen Gaming και η στήριξη του δικτύου πρακτορείων. Οι έξι πυλώνες της στρατηγικής Fast Forward.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΠΑΠ για το 2020 ανέδειξαν τις αντοχές της εταιρείας απέναντι στην πανδημία, καθώς και την ετοιμότητα της, σε επιχειρησιακό και οικονομικό επίπεδο, ώστε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19, όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, κατά την τηλεδιάσκεψη της διοίκησης της εταιρείας με αναλυτές.

Για το σύνολο του 2020, Ο ΟΠΑΠ σημείωσε καθαρά κέρδη ύψους 205,3 εκατ. ευρώ, έσοδα προ εισφορών (GGR) ύψους 1,129 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ διασφάλισε την ισχυρή ταμειακή θέση του. Στη βάση αυτή, η διοίκηση της εταιρείας θα προτείνει τη διανομή μεικτού μερίσματος ύψους 0,45 ευρώ ανά μετοχή στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου 2021.

Mε 5  διαφορετικές οθόνες  των Live Pro της Master Bet προσφέρεις πάντα μια μοναδική εμπειρία με έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα (μέχρι 90 αγώνες /οθόνη!)

Όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας: «Η ανάπτυξη των διαδικτυακών δραστηριοτήτων μας συνεισέφερε σημαντικά στα συνολικά έσοδα της εταιρείας, καθώς τόσο τα έσοδα από διαδικτυακά παίγνια, όσο και η βάση των πελατών μας, ανήλθαν σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, ολοκληρώθηκε η επένδυση μας στην Kaizen Gaming».

Αμεση στήριξη του ΟΠΑΠ στο δίκτυο συνεργατών του

Κατά την παρουσίαση στους αναλυτές, ο κύριος Κάρας αναφέρθηκε εκτενώς στις πλέον πρόσφατες επιχειρησιακές εξελίξεις και στάθηκε ιδιαίτερα στις νέες πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ για τη στήριξης του δικτύου των συνεργατών του – που, όπως είπε, αποτελούν την ραχοκοκαλιά των δραστηριοτήτων της εταιρείας – από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Τα νέα μέτρα στήριξης του ΟΠΑΠ για το δίκτυο του εστιάζουν στην ελάφρυνση υποχρεώσεων και λειτουργικών εξόδων, καθώς και την ενίσχυση των χρηματοοικονομικών ροών των καταστημάτων. Μεταξύ άλλων, στα μέτρα αυτά περιλαμβάνεται ολοκληρωμένο και μακροχρόνιο πλάνο για την αποπληρωμή υποχρεώσεων με μηνιαίες δόσεις, οικονομική ενίσχυση για την πληρωμή λογαριασμών τηλεπικοινωνιών κ.ά. Οι νέες πρωτοβουλίες έρχονται σε συνέχεια των ενεργειών που ήδη πραγματοποιήσει ο ΟΠΑΠ, ήδη από τα πρώτα στάδια της πανδημίας, για την έμπρακτη στήριξη του δικτύου του (π.χ. άμεση απόδοση προμηθειών, αναστολή βραχυπρόθεσμων πληρωμών, μέτρα περιορισμού λειτουργικού κόστους, κλπ.).

Ακόμα ψάχνεις τρόπο να ζωντανέψεις το μεγάλο παιχνίδι στο πρακτορείο σου?

Δοκίμασε τα ΕΞΥΠΝΑ στατιστικά KINOPRO δωρεάν και θα δεις την διαφορά απο τους παίκτες σου !

Η νέα επιχειρηματική στρατηγική

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων στους αναλυτές, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιαν Κάρας, παρουσίασε τη νέα επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας. «Κοιτώντας προς το μέλλον, συνεχίζουμε – παρά τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν – να χτίζουμε πάνω σε όσα έχουμε ήδη επιτύχει. Με σιγουριά, επιδιώκουμε την επιτυχημένη υλοποίηση της νέας επιχειρηματικής στρατηγικής του ΟΠΑΠ, της στρατηγικής Fast Forward, ώστε να προσφέρουμε ακόμη καλύτερα παιχνίδια και ψυχαγωγία στους πελάτες μας», σχολίασε ο κύριος Κάρας.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, η στρατηγική Fast Forward στηρίζεται στη φιλοδοξία της εταιρείας να προσφέρει στους πελάτες της παγκόσμιου επιπέδου τυχερά παιχνίδια και ψυχαγωγία, μέσω του δικτύου των καταστημάτων και των διαδικτυακών καναλιών της. Επίσης, θέτει τις κατευθύνσεις για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιτυχίας του ΟΠΑΠΟΠΑΠ +3,47%, με βάση έξι κύριους στρατηγικούς πυλώνες, που αποτυπώνουν ξεκάθαρα τις προτεραιότητες για το μέλλον της εταιρείας:

  • Τοποθέτηση του πελάτη στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας της εταιρείας
  • Διατήρηση της ισχυρής θέσης του δικτύου καταστημάτων του ΟΠΑΠ, με αναβαθμισμένες εμπειρίες και ψηφιακές δυνατότητες για τους πελάτες
  • Εξέλιξη και ενίσχυση του brand, με κορυφαίες ψηφιακές εμπειρίες
  • Καθιέρωση του ΟΠΑΠ  ως κορυφαίου παίκτη στη διαδικτυακή αγορά και εξέλιξη του online σε ισχυρό επιχειρησιακό πυλώνα για την εταιρεία
  • Αξιοποίηση υπαρχουσών και νέων τεχνολογιών, με γνώμονα τη διάθεση καλύτερων λύσεων και τη βελτίωση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας της εταιρείας
  • Ενίσχυση της δέσμευσης των ανθρώπων, ώστε να εξελιχθεί η εταιρική κουλτούρα, οι αξίες και ο τρόπος εργασίας, βάσει του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού μας.
  • Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
    Βαλε το πρακτορείο σου στο ίντερνετ!

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ % συνεχίζει να εστιάζει στην Εταιρική Υπευθυνότητα, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του DNA της εταιρείας και την έχει καθιερώσει ως πρωταθλητή στον τομέα της κοινωνικής συνεισφοράς στην Ελλάδα, με σπουδαίο αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

«Παρά τις προκλήσεις του περιβάλλοντος και τις δυσκολίες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορωνοϊού, πιστεύω ακράδαντα ότι ο ΟΠΑΠ  μπορεί γρήγορα να εισέλθει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στη διαρκή δέσμευσή του για δημιουργία αξίας για τους μετόχους, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους και τους κοινωνικούς εταίρους του», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κύριος Κάρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Στρατηγική Fast Forward έξι πυλώνων από τον ΟΠΑΠ” : στην πηγή:https://www.euro2day.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ