Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Στο 43,33% το ποσοστό της Sazka – Μήπως ήρθε ο καιρός να απελευθερωθεί η αγορά ελπίδας και τύχης;

ΟΠΑΠ: Στο 43,33% το ποσοστό της Sazka – Μήπως ήρθε ο καιρός να απελευθερωθεί η αγορά ελπίδας και τύχης;

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι 1.455 μέτοχοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος (scrip dividend), επιλέγοντας να επανεπενδύσουν στην εταιρεία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο πρόγραμμα να ανέλθει στο 56,02% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου εξαιρουμένων των ιδίων μετοχών.

Έχεις πρακτορείο?   
Μην επιτρέπεις άλλο να φεύγουν στο ίντερνετ οι πελάτες σου!

Σημειώνεται ότι το Sazka Group, ο μεγαλύτερος μέτοχος στον ΟΠΑΠ, επίσης επέλεξε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα επανεπένδυσης με το σύνολο των μετοχών που ελέγχει. Ως αποτέλεσμα της πλήρους συμμετοχής στο πρόγραμμα επανεπένδυσης καθώς και αγοράς μετοχών, το τρέχον ποσοστό συμμετοχής του Sazka Group ανέρχεται σε 43,33% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

Την Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του μερίσματος και ταυτόχρονα 6.718.571 νέες μετοχές θα τεθούν σε διαπραγμάτευση.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Στο 43,33% το ποσοστό της Sazka – Μήπως ήρθε ο καιρός να απελευθερωθεί η αγορά ελπίδας και τύχης; ” : στην πηγή:http://greekmoney.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ