Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Ο Jan Karas αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος

ΟΠΑΠ: Ο Jan Karas αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η ΟΠΑΠ  Α.Ε. ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στην από 17.12.2020 συνεδρίασή του και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών & Διορισμών, αποφάσισε την εκλογή και το διορισμό του Jan Karas ως νέου εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου με έναρξη ισχύος την 01.01.2021.

Κατόπιν αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτείται σε σώμα με έναρξη ισχύος την 01.01.2021 και για το υπόλοιπο της θητείας του ως ακολούθως:

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Κάνε το πρακτορείο σου διαφορετικό και ανταγωνιστικότερο
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

1. Kamil Ziegler, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος

2. Jan Karas, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

3. Σπύρος Φωκάς, Αντιπρόεδρος Α’, Μη Εκτελεστικό Μέλος

4. Pavel Saroch, Αντιπρόεδρος Β’, Μη Εκτελεστικό Μέλος

5. Pavel Mucha, CFO, Εκτελεστικό Μέλος

6. Robert Chvátal, Μη Εκτελεστικό Μέλος

7. Katarina Kohlmayer, Μη Εκτελεστικό Μέλος

8. Xρήστος Κοπελούζος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

9. Στυλιανός Κωστόπουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

11. Igor Rusek, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

12. Rudolf Jurcik, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

13. Δημητράκης Ποταμίτης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο Kamil Ziegler, Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠAΠ, σχολίασε: «Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να συγχαρώ τον Jan Karas για την ανάληψη του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου. Το τελευταίο διάστημα, ο Jan ασκούσε καθήκοντα Acting CEO του ΟΠΑΠ , έχοντας σημαντική συνεισφορά στις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες της εταιρείας και στις ενέργειες που προβήκαμε για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορωνοϊού και τον αντίκτυπο των σχετικών περιοριστικών μέτρων. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας μαζί του, υπό τη νέα ιδιότητά του, ώστε να υλοποιήσουμε τους στρατηγικούς στόχους του ΟΠAΠ και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που σχετίζονται με την ανάκαμψη από την κρίση της πανδημίας. Είμαι βέβαιος ότι με τη στήριξη όλων, ο Jan και η ιδιαίτερα ικανή ανώτερη διοικητική ομάδα του ΟΠΑΠ , μαζί με τους εξαίρετους συναδέλφους μας, θα συνεχίσουν να δημιουργούν μακροπρόθεσμη αξία για τους μετόχους, τους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τους κοινωνικούς εταίρους της εταιρείας».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Ο Jan Karas αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος ” : στην πηγή:https://www.euro2day.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ