Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Η μετοχή συνεχίζει να έχει μια αδύναμη εικόνα, υπάρχει ανάγκη άμεσης αντίδρασης

ΟΠΑΠ: Η μετοχή συνεχίζει να έχει μια αδύναμη εικόνα, υπάρχει ανάγκη άμεσης αντίδρασης

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Με όλα να δείχνουν πως κάποιος ξένος επενδυτής βγήκε πωλητής τις τελευταίες ημέρες και ειδικά στη συνεδρίαση της Παρασκευής, στα 7,94 ευρώ έκλεισε χθες η μετοχή του ΟΠΑΠ, με απώλειες 1% (χαμηλό ημέρας) και να συνεχίζει να έχει μια αδύναμη εικόνα.

  • Διαγραμματικά, υπάρχει ανάγκη άμεσης αντίδρασης και επιστροφής της μετοχής υψηλότερα των 8,50 – 8,60 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση η εικόνα θα επιδεινωθεί, με κίνδυνο πτώσης.

Αναφορικά με τις επόμενες στηρίξεις, αυτές είναι στα 7,70 – 7,75 ευρώ, 7,30 – 7,35 και 6,90 – 7,00 ευρώ, με τις τελευταίες αυτές να είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Πρόσφερε μια διαφορετική εμπειρία στους πελάτες σου.   Κέρδισε τους τώρα!   Δες εδώ!

  • Τώρα με βάση την επιστροφή υψηλότερα των 8,50 – 8,60 ευρώ, η εικόνα γίνεται και πάλι πλήρως θετική, με επόμενο στόχο τις αντιστάσεις στα 9,00 – 9,10 ευρώ.

Τα όσα αναγράφονται σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά/πώληση ή διακράτηση μετοχών ή άλλων σύνθετων προϊόντων (πχ. CFD) που συνδέονται με τους συγκεκριμένους τίτλους που αναφέρονται.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Η μετοχή συνεχίζει να έχει μια αδύναμη εικόνα, υπάρχει ανάγκη άμεσης αντίδρασης ” : στην πηγή:https://www.mikrometoxos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ