Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Δυναμικό ξεκίνημα το 2023- Αποδίδει η στρατηγική Fast Forward

ΟΠΑΠ: Δυναμικό ξεκίνημα το 2023- Αποδίδει η στρατηγική Fast Forward

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Δυναμικά ξεκίνησε το τρέχον οικονομικό έτος για τον ΟΠΑΠ, έπειτα από το εντυπωσιακό τέταρτο τρίμηνο του 2022, εμφανίζοντας ισχυρή οργανική ανάπτυξη κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023, όπως σημείωσε η διοίκηση της εταιρείας κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων σε αναλυτές.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος, Jan Karas (φωτο), ο ΟΠΑΠ διατήρησε την αναπτυξιακή δυναμική του, τόσο στο retail, όσο και στο online κανάλι, εστιάζοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών και υλοποιώντας με επιτυχία στοχευμένες εμπορικές ενέργειες. Ταυτόχρονα, σημαντική πρόοδος έχει επιτευχθεί σε όλους τους πυλώνες της επιχειρηματικής στρατηγικής Fast Forward. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Karas ανέφερε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο σε σχέση με τις εκτιμήσεις της για τις επιδόσεις του 2023.    

Σύμφωνα με τον κ. Karas, ο ΟΠΑΠ συνεχίζει τις πρωτοβουλίες του για την αναβάθμιση της retail εμπειρίας, έχοντας ως στόχο την καθιέρωση των καταστημάτων του ως προορισμών προσιτής διασκέδασης, με έντονο το στοιχείο της κοινωνικοποίησης. Στο πλαίσιο αυτό, οι πελάτες μπορούν να συμμετέχουν σε σειρά δράσεων και εκδηλώσεων εντός των καταστημάτων, παίζοντας ταυτόχρονα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Θέλεις να ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Το OPAP Store App συνεχίζει να αποδίδει καρπούς, καταγράφοντας νέα ρεκόρ ενεργών χρηστών. Η ολοένα αυξανόμενη απήχηση και χρήση του OPAP Store App ενισχύει την αλληλεπίδραση με τους πελάτες και δημιουργεί νέες ευκαιρίες. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει τον αντίκτυπο των πρωτοβουλιών για την ψηφιοποίηση της εμπειρίας των πελατών στα καταστήματα της εταιρείας.

Επιπλέον, οι ενισχυμένες αποδόσεις του Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία οδήγησαν σε σημαντική αύξηση της βάσης πελατών, η οποία ανήλθε σε επίπεδα ρεκόρ για τα τελευταία χρόνια. Επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ αναφέρθηκε στη διάθεση του Λαϊκού Λαχείου σε εκτυπωμένη μορφή. Η καινοτομία αυτή ανανεώνει σημαντικά το παιχνίδι, προσφέροντας στους πελάτες δυνατότητες και χαρακτηριστικά εξατομίκευσης.

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Σύμφωνα με τον κ. Karas σημαντική πρόοδος έχει επιτευχθεί σε σχέση με τις στρατηγικές προτεραιότητες για την online αγορά. Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ στάθηκε στην ανανεωμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του Pamestoixima.gr και στο Opaponline.gr, τη νέα iLottery πλατφόρμα της εταιρείας, η όποια παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Όπως τονίστηκε, η ανανεωμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του Pamestoixima.gr προσφέρει μια ανταγωνιστική και ελκυστική πρόταση, με στόχο την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες και της παικτικής δραστηριότητας. Η πλήρης δυναμική της νέας πλατφόρμας αναμένεται να αναδειχθεί με το ξεκίνημα της νέας αθλητικής σεζόν.  

Έχεις πρακτορείο και θέλεις να αυξησεις τους πελάτες του?

 Κάνε κλικ εδώ

Έχουμε τον τρόπο για να σε βοηθίσουμε ! 

Επιπλέον, το Opaponline.gr προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να παίξουν διαδικτυακά αριθμοπαιχνίδια του ΟΠΑΠ. Φιλοδοξία της εταιρείας είναι το Opaponline.gr να καθιερωθεί ως ένας online κόμβος διασκέδασης. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, τα πρώτα σημάδια από τη λειτουργία του Opaponline.gr είναι ενθαρρυντικά.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Δυναμικό ξεκίνημα το 2023- Αποδίδει η στρατηγική Fast Forward ” στην πηγή:  Reporter.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ