Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑVLTS Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να παγώσει τα σχέδια για τα VLTS

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να παγώσει τα σχέδια για τα VLTS

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Σε στάση αναμονής σε ό,τι αφορά την επέκταση των παιγνιομηχανών VLTs στην Ελλάδα βρίσκεται ο ΟΠΑΠΟΠΑΠ -η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ευρώπη, βάσει εσόδων- μέχρις ότους η χώρα διευθετήσει «διαδικαστικά» ρυθμιστικά ζητήματα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Ντέμιαν Κόουπ.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο ΟΠΑΠ διαθέτει 20.091 παιγνιομηχανές VLTs και πρέπει να προσθέσει 4.900 έως τα τέλη του έτους ώστε να ολοκληρώσει την εγκατάσταση 25.000 VLTs συνολικά, στο πλαίσιο αποκλειστικής συνεργασίας με την Ελλάδα.

 Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να παγώσει τα σχέδια, μετά την απόφαση ελληνικού δικαστηρίου τον Απρίλιο, που ακυρώνει προηγούμενη απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων που ορίζει το κανονιστικό πλαίσιο για τα τυχερά παιχνίδια και παιγνιομηχανές.

Όπως δήλωσε ο κ. Κόουπ, η απόφαση είναι «καθαρά διαδικαστική», καθώς το ρυθμιστικό πλαίσιο θα έπρεπε να είχε εκδοθεί μέσω προεδρικού διατάγματος. Ο κ. Κόουπ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί.

«Προς το παρόν, συενχίζουμε όλες τις απαραίτητες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον σχεδιασμό μας για τα VLTs», ανέφερε ο κ. Κόουπ σε τηλεδιάσκεψη αναλυτών. «Η πρόθεσή μας είναι να ολοκληρώσουμε την κυκλοφορία των VLTs έως τα τέλη του έτους», διευκρίνισε.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Σε στάση αναμονής για τα VLTs” : στην πηγή: https://www.naftemporiki.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ