Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΙΝΤΕΡΝΕΤ Οι μεγάλοι χαμένοι είναι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ! – Η εκρηκτική άνοδος που δείχνουν οι αριθμοί στον τζόγο!

Οι μεγάλοι χαμένοι είναι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ! – Η εκρηκτική άνοδος που δείχνουν οι αριθμοί στον τζόγο!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Σχεδόν κατά τρεις φορές αυξήθηκε το 2021 ο συνολικός κύκλος εργασιών (ΤGR) των τυχερών παιγνίων, σε σχέση με το 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Ειδικότερα, το 2015, οπότε η ΕΕΕΠ παρουσίασε για πρώτη φορά τα μεγέθη για τον διαδικτυακό στοιχηματισμό (remote gambling), ο συνολικός κύκλος εργασιών είχε διαμορφωθεί σε 7,7 δισ. ευρώ από τα οποία 2 δισ. ευρώ αντιστοιχούσαν στους 24 (τότε) κατόχους προσωρινών αδειών διαδικτυακών τυχερών παιγνίων.

Αν δεν υπάρχει το πρακτορείο σου στο ίντερνετ πως περιμένεις να σε δουν οι παίκτες ?

Το 2021, σύμφωνα με την έκθεση πεπραγμένων της ΕΕΕΠ, τα ΤGR ανήλθαν σε 22,5 δισ. ευρώ από τα οποία 17,4 δισ. ευρώ αντιστοιχούν στα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια.

Εναντι του 2015, τα TGR σχεδόν τριπλασιάστηκαν, ενώ αυτά των online παιγνίων είναι μεγαλύτερα κατά περίπου εννέα φορές, μέγεθος που φανερώνει τους ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης των διαδικτυακών τυχερών παιγνίων τα τελευταία χρόνια.

Αν οι νέοι δεν βρίσκουν στα κινητά τους το πρακτορείο σου πως περιμένεις να σε γνωρίσουν και να έρθουν στο πρακτορείο σου?

Σε σχέση με το 2020, ο συνολικός κύκλος εργασιών της αγοράς τυχερών παιγνίων έχει αυξηθεί κατά 35,4% επί του οποίου τα παίγνια που διεξάγονται διαδικτυακά αντιπροσωπεύουν το 77,55%.

Οσον αφορά τα συνολικά ακαθάριστα έσοδα (GGR – προκύπτουν αφαιρώντας από τον κύκλο εργασιών τυχερών παιγνίων τα αποδοθέντα κέρδη) το 2021 ανήλθαν σε 1,9 δισ. ευρώ, έχοντας αυξηθεί κατά 14,53% συγκριτικά με το 2020.

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκεται στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Σε σχέση με το 2015, τα GGR των online παιγνίων έχουν εκτοξευθεί, δεδομένου ότι τότε είχαν διαμορφωθεί σε μόλις 116 εκατ. ευρώ.

Επίσης, σε όρους GGR, τα παίγνια που διεξάγονται διαδικτυακά καταλαμβάνουν συνολικά μερίδιο 38,73% που διαμορφώνεται στο 61,27% για εκείνα που διεξάγονται επίγεια.

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν να κάνεις και εσύ το πρακτορείο σου Ψηφιακό και να πάρεις πελάτες από το ίντερνετ

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΕΕΠ, τα παίγνια που επλήγησαν το 2021, λόγω της πανδημίας, είναι αυτά που διεξάγονται στο επίγειο δίκτυο, ήτοι στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, στα καταστήματα ΟΠΑΠ Play, στα καζίνο, καθώς επίσης τα λαχεία και το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα.

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις την εφαρμογή του πράκτορα στο κινητό σου? 

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Παρά το ότι η απόδοση της αγοράς το 2021 εξομάλυνε τη μεγάλη πτώση που παρατηρήθηκε στο επίγειο δίκτυο το 2020, κερδισμένα είναι τα παίγνια που διεξάγονται μέσω του Διαδικτύου συνεχίζοντας να απορροφούν μεγάλο μέρος της πτώσης της καταναλωτικής δαπάνης στο επίγειο δίκτυο.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Οι Έλληνες το έριξαν… στον τζόγο- Η εκρηκτική άνοδος που δείχνουν οι αριθμοί” στην πηγή : https://www.itspossible.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ