Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Ο ΟΠΑΠ επέλεξε τις λύσεις SuccessFactors της SAP

Ο ΟΠΑΠ επέλεξε τις λύσεις SuccessFactors της SAP

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ο ΟΠΑΠ, ο κορυφαίος όμιλος τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, επέλεξε τις λύσεις SuccessFactors της SAP για τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων του, αποτελώντας την πρώτη εταιρεία που αξιοποίησε όλες τις διαθέσιμες λύσεις της υπηρεσίας. Η συνεργασία αυτή είναι συνεπής με τις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ για την ανάπτυξη των ανθρώπων του και την αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων ψηφιακών και τεχνολογικών δυνατοτήτων.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ επέλεξε να επενδύσει στις λύσεις SuccessFactors της SAP με στόχο την ψηφιοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών του ανθρώπινου δυναμικού. Με τις λύσεις SuccessFactors της SAP κατέστη δυνατή η ενοποίηση όλων των διαδικασιών και πολιτικών σε μια κοινή, ολοκληρωμένη, κεντρική ψηφιακή πλατφόρμα. Αυτή διασφαλίζει βελτιωμένη ποιότητα και ενισχυμένη διαφάνεια, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μοναδική εργασιακή εμπειρία στο δυναμικό της εταιρείας. Οι δυνατότητες self-service, σε συνδυασμό με την εφαρμογή για κινητά που περιλαμβάνεται στη βασική έκδοση SuccessFactors, εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη πρόσβαση των εργαζομένων στο σύστημα από οποιαδήποτε συσκευή, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον στους τελικούς χρήστες.

Ο ΟΠΑΠ, μέσω της συνεργασίας με τη SAP, κατάφερε να προωθήσει τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Τα οφέλη που προκύπτουν εντοπίζονται σε πολλούς τομείς. Μεταξύ αυτών είναι η βελτίωση της εταιρικής ιστοσελίδας θέσεων εργασίας για την προσέλκυση υποψηφίων τόσο από την αγορά εργασίας όσο και εσωτερικά από την εταιρεία, η αναβαθμισμένη διαδικασία διαχείρισης της απόδοσης, καθώς και ο εξορθολογισμός όλων των δεδομένων που αφορούν στους εργαζόμενους και τους ανθρώπινους πόρους εν γένει.

Σε συνέχεια του επιτυχημένου έργου SuccessFactors, ο ΟΠΑΠ σκοπεύει επίσης να ενισχύσει τη διασύνδεση μεταξύ των ανθρώπων του, μέσω εργαλείων συνεργασίας και σύνταξης αναφορών που διατίθενται από το SAP Analytics Cloud, και προηγμένων μαθησιακών πρωτοβουλιών, προσφέροντάς παράλληλα τη δυνατότητα επέκτασης και εμπλουτισμού αυτών των υπηρεσιών για την κάλυψη νέων αναγκών στο μέλλον.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε: «Οι λύσεις SAP SuccessFactors έχουν ήδη επιλεγεί από πολλές ελληνικές εταιρείες οι οποίες αναγνωρίζουν τη σημασία των ανθρώπινων πόρων και προωθούν στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και ο ΟΠΑΠ επέλεξε τις λύσεις της SAP και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλουν σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς της χώρας».

Η Isabelle Moser, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑΠ δήλωσε: «Είμαστε βέβαιοι ότι οι λύσεις της SAP θα βοηθήσουν στην απλοποίηση των εσωτερικών μας διαδικασιών και στη λήψη αποφάσεων που θα συμβάλουν στη βελτίωση των δεξιοτήτων των ανθρώπων του ΟΠΑΠ και στην περαιτέρω αξιοποίηση των ταλέντων τους. Επιπλέον, η επιτυχία της ενοποίησης όλων των λειτουργιών του ανθρώπινου δυναμικού στο ίδιο σύστημα, που υποστηρίζει και ενισχύει την ψηφιακή κουλτούρα του οργανισμού, ήταν μεγάλης σημασίας. Όλα τα δεδομένα θα διατηρούνται σε ένα σύστημα το οποίο θα προσφέρει σε πραγματικό χρόνο, ενιαία και ξεκάθαρη πληροφόρηση για τους εργαζόμενους, γρήγορα και με ακρίβεια.»

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Ο ΟΠΑΠ επέλεξε τις λύσεις SuccessFactors της SAP” : στην πηγή: https://businessnews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ