Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Με νέα στρατηγική ο ΟΠΑΠ στη μετά κορωνοϊό εποχή!

Με νέα στρατηγική ο ΟΠΑΠ στη μετά κορωνοϊό εποχή!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Tην έγκριση για την καταβολή μερίσματος ύψους 0,55 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2020 έδωσαν οι μέτοχοι του ΟΠΑΠ,  κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε με ιστορικό ρεκόρ συμμετοχής, στο 77,51%. Επιπλέον, οι μέτοχοι του ΟΠΑΠ ενέκριναν το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, με ευρεία πλειοψηφία.

Από την πλευρά της, η διοίκηση σημείωσε ότι ο ΟΠΑΠ απέδειξε έμπρακτα τη δυναμική του επιχειρηματικού μοντέλου του. Επίσης, δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξη για τις επιδόσεις της εταιρείας το ερχόμενο διάστημα, έπειτα και από την πλήρη επαναλειτουργία του εμπορικού δικτύου της. Ειδικότερα, η διοίκηση του ΟΠΑΠ πέραν του απολογισμού της δραστηριότητας της εταιρείας στη δύσκολη εποχή της πανδημίας, εστίασε στην προοπτική και το μέλλον της.

Ακόμα ψάχνεις τρόπο να ζωντανέψεις το μεγάλο παιχνίδι στο πρακτορείο σου?

Δοκίμασε τα ΕΞΥΠΝΑ στατιστικά KINOPRO δωρεάν και θα δεις την διαφορά απο τους παίκτες σου !

ARVE Error: Invalid URL https://praktores.com/wp-content/uploads/2020/10/115800529_321757615527591_3964110532082447492_n.mp4 in mp4

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν ΕΔΩ!

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Jan Karas παρουσίασε στους μετόχους τη νέα επιχειρηματική στρατηγική Fast Forward, η οποία στηρίζεται στο όραμα της εταιρείας να προσφέρει στους πελάτες της παγκόσμιου επιπέδου τυχερά παιχνίδια και ψυχαγωγία, μέσω των καταστημάτων και των διαδικτυακών καναλιών της. Όπως σημείωσε ο κ. Karas, η στρατηγική Fast Forward καλύπτει έξι βασικές περιοχές, που αποτυπώνουν ξεκάθαρα τις προτεραιότητες για το μέλλον της εταιρείας και αφορούν την τοποθέτηση του πελάτη στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας της εταιρείας, την ενίσχυση του εταιρικού και των προϊοντικών brands, τη διατήρηση της ισχυρής θέσης του retail δικτύου και διερεύνηση ευκαιριών ανάπτυξης, την εξέλιξη των online δραστηριοτήτων σε δεύτερο ισχυρό επιχειρησιακό πυλώνα για τον ΟΠΑΠ. Επίσης αφορούν την αξιοποίηση της τεχνολογίας για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας, την ενίσχυση της δέσμευσης των ανθρώπων, βάσει του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ σημείωσε ότι, παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα σε πολλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ συνέχισε το πρόγραμμα αναβάθμισης του δικτύου του, αναπτύσσοντας περισσότερα από 375 νέα ή ανακαινισμένα καταστήματα, το 2020 και τους πρώτους μήνες του 2021. Επίσης, ενισχύθηκε το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, με νέα online παιχνίδια, την καθιέρωση τρίτης εβδομαδιαίας κλήρωσης στο Τζόκερ, τη διάθεση του Powerspin, την αναβάθμιση των Virtual Sports κ.ά. Παράλληλα, με γνώμονα την επαναλειτουργία του δικτύου των καταστημάτων, υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο εμπορικό πλάνο και είναι ήδη διαθέσιμο το νέο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Με την αναβαθμισμένη οθόνη  των Live Pro της Master Bet  προσφέρεις στους παικτες του πρακτορείου σου έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα στα ελληνικά!

 

ARVE Error: Invalid URL https://praktores.com/wp-content/uploads/2021/04/promo-apotelesmata-600.mp4 in mp4

Από την πλευρά τους, οι μέτοχοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις ανθεκτικές επιδόσεις, την πιστή εφαρμογή των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και τη συνεπή μερισματική πολιτική του ΟΠΑΠ, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη διοικητική ομάδα του ΟΠΑΠ για την ανάπτυξη της εταιρείας στη μετά Covid εποχή.

Στην τοποθέτησή του προς τους μετόχους, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Kamil Ziegler, σημείωσε ότι το 2020 ήταν έτος πρωτοφανών προκλήσεων λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, τόνισε πως η εταιρεία υλοποίησε σειρά δράσεων για να θωρακίσει τις δραστηριότητες και τους εταίρους της, να διασφαλίσει την επιχειρησιακή συνέχεια και να θέσει τις βάσεις για γρήγορη ανάκαμψη. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ υιοθέτησε μέτρα για τη στήριξη του δικτύου των καταστημάτων του, βάσει της σταθερής δέσμευσής του να στέκεται δίπλα στους πράκτορές του.

Παράλληλα, βελτίωσε τις online επιδόσεις του και ολοκλήρωσε τη στρατηγική επένδυση στην Kaizen Gaming, έχοντας πλέον τον αποκλειστικό έλεγχο των δραστηριοτήτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, υπό το brand Stoiximan.

Να σημειωθεί πως ο ΟΠΑΠ συνέδραμε το έργο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, συμβάλλοντας στην κάλυψη επειγουσών αναγκών δημόσιων νοσοκομείων και στο έργο των αρμόδιων αρχών και των ανθρώπων της πρώτης γραμμής. Επίσης, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΟΠΑΠ αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της αξιολόγησης ESG του ΟΠΑΠ από τον MSCI σε «AA», γεγονός που τοποθετεί τον ΟΠΑΠ στην κορυφαία κατηγορία του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών διεθνώς, με βάση κριτήρια για το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Με νέα στρατηγική ο ΟΠΑΠ στη μετά κορωνοϊό εποχή” : στην πηγή:https://www.naftemporiki.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ