Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ΟΠΑΠ – INTRALOT

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ΟΠΑΠ – INTRALOT

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Η INTRALOT ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ για ένα επιπλέον έτος, από την 31η Ιουλίου του 2023 έως την 31η Ιουλίου του 2024, στον τομέα των αριθμολαχείων.

Έχεις πρακτορείο?

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην INTRALOT να συνεχίσει να παρέχει στην ΟΠΑΠ ΑΕ την προηγμένη λοταριακή της λύση, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «LotosX» που λανσαρίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2019, καθώς και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ακόμα να δοκιμάσεις το Master Bet app στο κινητό σου? 

Η λοταριακή λύση προσφέρει στον ΟΠΑΠ την ευκαιρία να συνεχίσει να αναβαθμίζει την παικτική εμπειρία και να αυξάνει υπεύθυνα τη συμμετοχή των παικτών στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η σύγχρονη αυτή λύση έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί ευέλικτα οικοσυστήματα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και υποστηρίζει πλήρως τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΟΠΑΠ.

Μες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις !

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Η INTRALOT επεκτείνει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ για ένα επιπλέον έτος” : στην πηγή:https://www.fortunegreece.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ