Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κοινοποίηση Δελτίου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – 29/05/2012

Κοινοποίηση Δελτίου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – 29/05/2012

από
Μόνο 2 λεπτά

Σας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ταυτίζεται απόλυτα με τις θέσεις μας – 29/05/2012 Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚM με επικεφαλής το βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη και το στέλεχος του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής Μάρκο Μπασιούκα με αντιπροσωπεία πρακτόρων ΟΠΑΠ

Εν μέσω ιδιαίτερα καλού κλίματος και ουσιαστικού διαλόγου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚM συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με αντιπροσωπεία πρακτόρων ΟΠΑΠ.

Στη συνάντηση αυτή διατυπώθηκαν από την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με σαφήνεια οι θέσεις του κόμματος κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ.

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ παρουσίασαν ο Βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης και ο Μάρκος Μπασιούκας, στέλεχος του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής, οι οποίοι, μετά την συνάντηση δήλωσαν τα εξής:

«Οφείλουμε να διατηρήσουμε τον Δημόσιο χαρακτήρα του ΟΠΑΠ, με αξιοκρατία, διαφάνεια και μακριά από κάθε πελατειακή εξάρτηση, με κορυφαίο σκοπό και στόχο την κατάργηση του ανεξέλεγκτου τζόγου στη χώρα καθώς και την προστασία του κοινωνικού ιστού.

Ένας Δημόσιος ΟΠΑΠ που θα ενισχύει τα έσοδα για κοινωνικούς, πολιτιστικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς και πάνω από όλα ένας Δημόσιος ΟΠΑΠ που θα προστατεύει τα παιδιά μας από τον διαδικτυακό και επίγειο εθισμό στο τζόγο.

Με το μπλοκάρισμα κάθε παράνομης και αφορολόγητης συναλλαγής που γίνεται στο διαδίκτυο, καθώς και με την πάταξη οποιουδήποτε άλλης φύσης παράνομου στοιχηματισμού θα πολλαπλασιασθούν τα έσοδα του οργανισμού άμεσα και θα καταστήσουμε τον ΟΠΑΠ την ατμομηχανή της επανεκκίνησης της Ελληνικής Οικονομίας.

Ένας Δημόσιος ΟΠΑΠ, θα συνεισφέρει τα μέγιστα στα ελλειμματικά ταμεία, στην επαναφορά συντάξεων και μισθών στα προμνημονιακά επίπεδα, στην μείωση της φορολογίας και στην εν γένει ανάπτυξη της οικονομίας με στόχο την απαλλαγή από το μνημόνιο προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών αυτού του τόπου σε αντίθεση με τις πολιτικές που άσκησαν μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις του δικομματισμού».

Από πλευράς των πρακτόρων παρευρέθηκαν στη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (ΠΟΕΠΠΠ) κος Ηρακλής Λάππας, καθώς και οι κύριοι Γεώργιος Σάμιος πρόεδρος και Γεώργιος Πουλημάς Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Υπερνομαρχία Αττικής (ΕΠΠΑΠ)

To Γραφείο Τύπου

Διαβάστε το άρθρο «Κοινοποίηση Δελτίου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ» στην πηγή: poeppp.org

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ