Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Η ΟΠΑΠ Κύπρου διαχρονικά στο πλευρό του αθλητισμού χορηγός της «Ολυμπιακής Ημέρας».

Η ΟΠΑΠ Κύπρου διαχρονικά στο πλευρό του αθλητισμού χορηγός της «Ολυμπιακής Ημέρας».

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Συνέπεια. Διαχρονικότητα. Σταθερότητα.

Με αυτές τις αρχές, η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό εδώ και 50 χρόνια.

Αυτό δεν θα μπορούσε να αλλάξει ούτε φέτος. Έτσι, ο μεγάλος σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας επανέλαβε για ακόμα μία χρονιά τη υποστήριξή του στην Κυπριακή Ολυμπιακής Επιτροπή, ως ο μεγάλος και διαχρονικός χορηγός της εκδήλωσης για την «Ολυμπιακή Ημέρα».

Η ανακοίνωση της στήριξης της ΟΠΑΠ Κύπρου, έγινε στη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2019. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης ανακοινώθηκαν, επίσης, οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τη φετινή «Ολυμπιακή Ημέρα».

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου, το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού κ. Χαράλαμπος Χρήστου τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για αυτή την πρωτοβουλία της, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η ΚΟΕ θα συνεχίσει να αξιοποιεί με τον πιο δημιουργικό τρόπο τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου. Στήριξη που ασφαλώς παρέχεται όχι περιστασιακά και με αφορμή μια ή δυο μεγάλες εκδηλώσεις, αλλά συστηματικά και με συνέπεια στο βάθος χρόνου. Η ιστορία, άλλωστε, καταγράφει δίκαια τον ρόλο που η ΟΠΑΠ Κύπρου διαδραμάτισε από το 1969 στην ανάπτυξη του κυπριακού αθλητισμού και της κοινωνίας μας. Καταγράφει, επίσης, η ιστορία ότι σε αυτά τα πενήντα χρόνια, η ΟΠΑΠ Κύπρου πρόταξε μέσα από τη δράση της στην κοινωνία και ιδιαίτερα στον αθλητισμό, τις αρχές και αξίες που τιμούμε με την Ολυμπιακή Ημέρα.»

Η Ολυμπιακή Ημέρα εορτάζεται σε πάνω από 150 χώρες, με τις αντίστοιχες Ολυμπιακές Επιτροπές να διοργανώνουν μια σειρά από αθλητικές εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την προώθηση των ολυμπιακών αξιών και ιδεωδών. Ειρήνη, φιλία, αλληλεγγύη, συνεργασία, συναδέλφωση. Όλα αυτά αποτελούν, όμως, και μηνύματα που η ΟΠΑΠ Κύπρου έχει αποδείξει, μέσω της διαχρονικής πορείας της στην κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού, πόσο τα σέβεται, τα στηρίζει και τα προτάσσει στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Η ΟΠΑΠ Κύπρου διαχρονικά στο πλευρό του αθλητισμού ως μεγάλος χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της «Ολυμπιακής Ημέρας». ” : στην πηγή:https://dialogos.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ