Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Η Κομισιόν ενέκρινε απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου του ΟΠΑΠ Α.Ε. από τον όμιλο SAZKA Grop s.a.

Η Κομισιόν ενέκρινε απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου του ΟΠΑΠ Α.Ε. από τον όμιλο SAZKA Grop s.a.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι ενέκρινε, σύμφωνα με τον κανονισμό συγκεντρώσεων της ΕΕ, την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου επί του συνόλου του ΟΠΑΠ Α.Ε. από τον τσεχικό όμιλο SAZKA Group a.s., ο οποίος τελεί υπό τον έλεγχο της KKCG AG και υπό τον τελικό έλεγχο της VALEA Foundation.

Όπως ανακοίνωσε προ της συναλλαγής, ο ΟΠΑΠ ελεγχόταν από κοινού από τον SAZKA Group και την εταιρεία Georgiella Holdings Co. Ltd.

To πρακτορείο σου ξεχωρίζει και κερδίζει τον ανταγωνισμό. Δοκίμασε εδώ τώρα!

O ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στους τομείς της λαχειοφόρου αγοράς, των τυχερών παιγνίων και των στοιχημάτων στην Κύπρο και την Ελλάδα. Ο όμιλος SAZKA Group δραστηριοποιείται στους τομείς της λαχειοφόρου αγοράς, των τυχερών παιχνιδιών και των στοιχημάτων στην Αυστρία, την Τσεχία και την Ιταλία. Η Κομισιόν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προτεινόμενη εξαγορά δεν θα επέφερε προβλήματα ανταγωνισμού, λόγω της περιορισμένης επίπτωσης της συναλλαγής στην αγορά. Η πράξη εξετάστηκε δυνάμει της απλουστευμένης διαδικασίας ελέγχου των συγκεντρώσεων.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Η Κομισιόν ενέκρινε απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου του ΟΠΑΠ Α.Ε. από τον τσεχικό όμιλο SAZKA Grop s.a. ” : στην πηγή: https://www.stockwatch.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ