Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Εγκαίνια νέου εκπαιδευτικού κέντρου του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Εγκαίνια νέου εκπαιδευτικού κέντρου του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Ο ΟΠΑΠ, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, συνεχίζει να επενδύει στο δίκτυο του με την εκπαίδευση των συνεργατών του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY σε πρώτο πλάνο.

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά το πλήρως ανανεωμένο εκπαιδευτικό κέντρο της Αθήνας, εγκαινίασε το νέο του «T-Hub» για τους συνεργάτες και το προσωπικό τους στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Για μια εταιρεία του μεγέθους του ΟΠΑΠ, που αριθμεί σχεδόν 4.000 καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY, η εκπαίδευση των συνεργατών βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα λόγω και της εμπλουτισμένης γκάμας παιχνιδιών και εφαρμογών που διαθέτει η εταιρεία, παρέχοντας έτσι μια συνολική εμπειρία διασκέδασης στους πελάτες της.

Με την οθόνη των Live Pro της Master Bet  προσφέρεις στους παίκτες του πρακτορείου σου έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα και ΧΩΡΙΣ προβλήματα και ελλείψεις !

Μάλιστα όπως τονίσθηκε ξεκάθαρα από τα κορυφαία στελέχη του ΟΠΑΠ, Ηλία Κατσαρό και Ματθαίο Ματθαίου, που είναι αρμόδια για το κομβικό φάσμα της λειτουργίας του δικτύου συνεργατών – πωλήσεις, ανάπτυξη, τεχνική υποστήριξη, εξυπηρέτηση πελατών – στόχος του νέου εκπαιδευτικού κέντρου είναι να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους νέους, αλλά και τους υφιστάμενους συνεργάτες, καθώς και το προσωπικό τους, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών.

Το νέο Training Hub, προσομοιώνει πλήρως τη λειτουργία ενός σύγχρονου καταστήματος ΟΠΑΠ και PLAY, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον εκμάθησης. Ο νέος ανακαινισμένος χώρος 170 τετραγωνικών μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 50 εκπαιδευόμενους ταυτόχρονα, ενώ διαθέτει ψηφιακά εργαλεία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν μια πλήρως διαδραστική και ευχάριστη εκπαιδευτική εμπειρία.

Ο ΟΠΑΠ με τη συμβολή της ομάδας Retail Training της εταιρείας, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συνεργάτες του στη Βόρεια Ελλάδα να εκπαιδεύονται στην πράξη, σε θέματα που αφορούν τα καταστήματά τους. Έτσι, μπορούν και αυτοί με τη σειρά τους να εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους, πάντα με τον πελάτη στο επίκεντρο.

Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου Training Hub της Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, η Chief People Officer του ΟΠΑΠ, Αχίλλεια Κοντού, καθώς και πλήθος συνεργατών του δικτύου της εταιρείας από τη Βόρεια Ελλάδα.

«Ο ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να επενδύει στην εκπαίδευση»

Ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, υπογράμμισε: «Η εκπαίδευση των ανθρώπων μας είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τον ΟΠΑΠ. Είναι το συστατικό που μπορεί να μας κάνει «πρωταθλητές». Όχι μόνο οι συνεργάτες μας, αλλά και εμείς εκπαιδευόμαστε καθημερινά, ώστε να εξελισσόμαστε και να αναπτύσσουμε τις ικανότητες μας. Εκπαιδεύουμε το δίκτυό μας ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μέλλοντος και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ να γίνουν ακόμα καλύτεροι επιχειρηματίες».

Από την πλευρά του, ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, σημείωσε: «Το σκεπτικό αυτής της ιδέας και αυτής της επένδυσης, είναι πως θέλουμε να έχουμε χώρους που προσομοιώνουν πλήρως την καθημερινότητα των συνεργατών του δικτύου μας. Το νέο μας Training Center θέλουμε να αποτελέσει και ένα κέντρο ανταλλαγής ιδεών και απόψεων μεταξύ των συνεργατών μας. Ο ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να επενδύει στην εκπαίδευση και το νέο μας «T-Hub» θα συνεχίσει να εξελίσσεται μαζί με το δίκτυο μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Τ-Hub» της Θεσσαλονίκης έχει σχεδιαστεί με μέριμνα στην εξυπηρέτηση των ΑμΕΑ, ενώ διαθέτει και πολλαπλές οθόνες με σύγχρονα συστήματα προβολής περιεχομένου και ηχητικών εγκαταστάσεων.

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΠΑΠ βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 133, στον 1ο όροφο του κτιρίου το οποίο φιλοξενεί και το Mega PLAY.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Εγκαίνια νέου εκπαιδευτικού κέντρου του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη” στην πηγή:https://www.newsmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ