Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Διαδικτυακό τζόκερ, VLTs και αριθμολαχεία «ενίσχυσαν» τον ΟΠΑΠ

Διαδικτυακό τζόκερ, VLTs και αριθμολαχεία «ενίσχυσαν» τον ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Με αύξηση κερδών σφραγίστηκε το πρώτο τρίμηνο του 2019 για τον ΟΠΑΠ, με τα στελέχη της εταιρίας να αναμένουν ακόμα μεγαλύτερη τόνωση της κερδοφορίας και τους επόμενους μήνες λόγω των βελτιώσεων στα παιχνίδια και το πιο εντατικό λανσάρισμα του διαδικτυακού τζόκερ

Τα καθαρά έσοδα προ εισφορών του πρώτου τριμήνου της τρέχουσας χρονιάς εμφανίζονται για την εταιρία αυξημένα κατά 5,0%, αγγίζοντας τα 396,0 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει 19 εκατ. ευρώ περισσότερα από το 2018, τα οποία εξηγούνται λόγω της ενισχυμένης συνεισφοράς των VLTs σε συνδυασμό με την σημαντική ενίσχυση των αριθμολαχείων.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τα πρώτα στοιχεία του 2019, και το παιχνίδι Πάμε Στοίχημα επανήλθε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε ετήσια βάση, μετά από ελαφρά κάμψη.

Την ίδια στιγμή, το μικτό κέρδος εν γένει από τα παιχνίδια διαμορφώθηκε στα 156,1 εκατ. ευρώ, με άνοδο δηλαδή της τάξης του 5,5% σε σχέση με πέρυσι, κατά αντιστοιχία με τον ρυθμό αύξησης των εσόδων.

Βελτιώσεις

Από τους σημαντικούς παράγοντες ανόδου της εταιρίας τους πρώτους μήνες ήταν και το λανσάρισμα του διαδικτυακού τζόκερ, για το οποίο η εταιρία εξέφρασε την ικανοποίησή της σε σχέση με την αποδοχή του κόσμου.

Υπογραμμίζει, δε, ότι αναμένει τους επόμενους μήνες ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μετά και από την ευρύτερη διάδοσή του στο κοινό που ενδιαφέρεται για τέτοιους είδους παιχνίδια.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Damian Cop,  οι θετικές τάσεις αναμένονται να συνεχιστούν και στο δεύτερο τρίμηνο του 2019, καθώς θα υπάρξουν αρκετές προϊοντικές βελτιώσεις σε επιμέρους προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίασης του μεγαλύτερου διασυνδεδεμένου τζακ ποτ για VLTs στην Ευρώπη.

Παράλληλα, σε κινητήριο μοχλό εξέλιξης για τους επόμενους μήνες αναμένεται να εξελιχθεί η ολοκλήρωση της επένδυσης της ΟΠΑΠ στη stoiximan, για την οποία αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα οι τελικές ρυθμιστικές εγκρίσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ Διαδικτυακό τζόκερ, VLTs και αριθμολαχεία «ενίσχυσαν» τον ΟΠΑΠ: Με αύξηση το 2019 τα κέρδη της εταιρίας” : στην πηγή:   http://www.fmvoice.gr       Γράφει η: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ