Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Οι λεπτομέρειες για το 3ο ΟΠΑΠ Soccer Tournament

Οι λεπτομέρειες για το 3ο ΟΠΑΠ Soccer Tournament

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στην αίθουσα του γηπέδου Cityfield, η δημοσιογραφική διάσκεψη για το 3ο ΟΠΑΠ Soccer Tournament.

Μίλησαν σχετικά οι Στέλιος Μαλέκος (Διευθύνων Σύμβουλος ΑΝΤΕΝΝΑ), Δημήτρης Αλετράρης (Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ), Έλλη Ιωαννίδου (Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Τράπεζας Κύπρου), Πόλυς Μιχαηλίδης (Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης Εργασιών & Εταιρικές υποθέσεις της CNP CYPRIALIFE), Μάριος Σκορδέλης (Διευθυντής προμήθειας Δ.Σ. ΑΗΚ), η Μαρία Μιλτιάδου (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου – ΟΝΕΚ) και ο Βάσος Τσαγγαράς (Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής ΑΝΤΕΝΝΑ).

Ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου, τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου, της CNP CYPRIALIFE και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου διοργανώνει το 3o ΟΠΑΠ Soccer Tournament στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019, με τη συμμετοχή ομάδων από τις κατηγορίες U11 2008, U10 2009, U9 2010, U8 2011, U7 2012, U6 2013.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠ και τη στήριξη του ΟΝΕΚ με βάση τους κανονισμούς της ΚΟΠ. Τη διαιτησία των αγώνων θα αναλάβουν διαιτητές της Ομοσπονδίας.

Θα διεξαχθούν τουλάχιστον 200 αγώνες στα εξής γήπεδα: Γήπεδο Αστυνομίας Κύπρου, Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, Μακάρειο Στάδιο, City Field και όλοι οι τελικοί στο Μακάρειο Στάδιο. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο:  www.ant1i.com.cy/opap

Τη διοργάνωση του τουρνουά ανέλαβαν η ACS sport innovation και η ακαδημία STRIPES.

H μεγάλη ανταπόκριση σε συμμετοχές στο παρελθόν, από δεκάδες ακαδημίες και ομάδες Παγκύπρια και πάνω από 1500 παιδιών, καθιερώνει το ΟΠΑΠ Soccer Tournament, ως ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά τουρνουά Ακαδημιών της Κύπρου.

Για πληροφορίες στο 22200200

email: [email protected]

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Οι λεπτομέρειες για το 3ο ΟΠΑΠ Soccer Tournament ” : στην πηγή:https://politis.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ