Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΑΕΚ: Ζητά επιστροφή στα κουπόνια του ΟΠΑΠ

ΑΕΚ: Ζητά επιστροφή στα κουπόνια του ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ζήτησε από την ΕΕΑ να συμμετέχει στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης

Να εκμεταλλευθεί τα δεδομένα που δημιουργεί ο νέος αθλητικός νόμος επιθυμεί η ΠΑΕ ΑΕΚ. Με αίτημα που κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία ζητά να επιστρέψει στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.

Το πρόβλημα που υπήρχε μέχρι πρότινος αφορούσε την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και στον ΟΠΑΠ.

Ο Μελισσανίδης είχε κριθεί ως διοικητής της ΑΕΚ από την ΕΕΑ και παράλληλα είναι μέτοχος του ΟΠΑΠ ο γιος του, Γιώργος, δημιουργώντας ασυμβίβαστο.

Ετσι, η ΑΕΚ είχε τεθεί εκτός κουπονιών ΟΠΑΠ από τον Ιούλιο του 2015, έπειτα από καταγγελία του Ολυμπιακού αναφορικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Με το νέο αθλητικό νόμο δεν υφίσταται πλέον ασυμβίβαστο, καθώς επιτρέπεται σε οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο έχει ο ίδιος ή συγγενής του πρώτου βαθμού μέχρι το 15% των μετοχών στοιχηματικής εταιρίας χωρίς να είναι διευθύνων ή εντεταλμένος σύμβουλος, διαχειριστής, μέλος του δ.σ. ή διευθυντικό στέλεχος στοιχηματικής εταιρείας να είναι παράλληλα μέτοχος και να ασκεί μάνατζμεντ σε ΠΑΕ ή ΚΑΕ. Κάτι που αυτόματα σημαίνει, ότι το αίτημα της ΑΕΚ θα γίνει δεκτό. Η υπόθεση συζητήθηκε στη σύσκεψη της Ε.Ε.Α. σήμερα (18/4) και αναμένεται η απόφαση.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ: «Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί συμμετοχής της στα  έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΑΕΚ: Ζητά επιστροφή στα κουπόνια του ΟΠΑΠ ” : στην πηγή: https://www.ethnos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ