Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Φρένο στον τζόγο χωρίς άδεια μέσω Διαδικτύου

Φρένο στον τζόγο χωρίς άδεια μέσω Διαδικτύου

από
Μόνο 2 λεπτά

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) προειδοποιεί ότι θα διακόψει τη διαδικτυακή δραστηριότητα όσων προσφέρουν

υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια από το ελληνικό κράτος. Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στο Ταμείο Αποκρατικοποίησης μετά την υποβολή ενδιαφέροντος από οκτώ επενδυτικούς ομίλους για την πώληση του 33% ίων μετοχών της ΟΠ ΑΠ Α.Ε.

Προειδοποίηση σε όσους προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω Διαδικτύου, χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια από το ελληνικό κράτος, απεύθυνε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ). Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, όσοι δεν συμμορφωθούν εντός ενός μηνός από την έκδοση της απόφασης, δηλαδή μέχρι 5 Δεκεμβρίου 2012, θα εγγραφούν σε σχετικό κατάλογο (black list) για συμμόρφωση της Επιτροπής και παράλληλα μέχρι 5 θα επιβληθεί η διακοπή της διαδικτυακής δραστηριότητας τους Δεκεμβρίου (μέσω των ISPs) οπω5 και των 2012. τραπεζικών τους συναλλαγών.


Φαίνεται δηλαδή ότι η κυβέρνηση, ενόψει της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ, πραγματοποιεί αυτό που όφειλε να κάνει εδώ και πολλά χρόνια.


Οκτώ για τον ΟΠΑΠ

Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) μετά την υποβολή ενδιαφέροντος από οκτώ επενδυτικούς ομίλους για την πώληση του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε. Η προθεσμία εξέπνευσε την περασμένη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και οι συμμετέχοντες είναι οι ακόλουθες εταιρείες/κοινοπραξίες: • BC Partners

• Emma Delta Ltd, επενδυτικό κεφάλαιο κου το διαχειρίζεται η εταιρεία Emma Delta Management Ltd με κύριους μετόχους τουε JiriSmejc (66,7%) και Γιώργο Μελισσανίδη (33,3%).


• Κοινοπραξία των εταιρειών Gauselmann AG (55%), Play tech Ltd (41%) και Helvason Ltd (4%)

• Κοινοπραξία των εταιρειών Intralot Holdings Luxemburg SA (34%) και Intralot Investments Ltd (66%).


• Primrose Treasure Limited, θυγατρική της κινεζικής εταιρείας Fosun international • Third Point LLC.


• TPG Capital.


• Triple Five World Group Properties Limited.


Οι σύμβουλοι αποκρατικοποίησα θα μελετήσουν τις υποβληθείσες προτάσεις και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υποβάλουν την εισήγηση τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Διαβάστε το άρθρο «Φρένο στον τζόγο χωρίς άδεια μέσω Διαδικτύου» στην πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ