Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ποια περιοχή της χώρας ήταν η πιο τυχερή για τους κατοίκους της;

Ποια περιοχή της χώρας ήταν η πιο τυχερή για τους κατοίκους της;

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Αρκετές περιοχές της Ελλάδας αποδείχτηκαν «γουρλίδικες», με τους κατοίκους τους να κερδίζουν πολλά λεφτά σε τυχερά παιχνίδια.

«Χρυσό» ήταν για όλους τους παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ και το 2018, καθώς το παιχνίδι του ΟΠΑΠμοίρασε συνολικά κέρδη ύψους 119.881.290 εκατ. ευρώ. Ο κόσμος με τη σειρά του παρέμεινε πιστός στα ραντεβού των δύο εβδομαδιαίων κληρώσεων συμπληρώνοντας συνολικά περισσότερες από 484 εκατομμύρια στήλες.

Το αξιοσημείωτο της χρονιάς, είναι ότι η «θεά τύχη» φρόντισε τα μεγάλα κέρδη της πρώτης κατηγορίας του ΤΖΟΚΕΡ να μοιραστούν σε περισσότερο κόσμο. 27 υπερτυχεροί, οι περισσότεροι της τελευταίας πενταετίας, μοιράστηκαν κέρδη ύψους 62.669.410 εκατ. ευρώ.

Αττική: Η μεγάλη νικήτρια της χρονιάς

«Χρυσή» περιοχή για το 2018 αναδείχτηκε ο νομός Αττικής με έντεκα νικητές στην πρώτη κατηγορία, ενώ ακολουθεί ο νομός Θεσσαλονίκης με τέσσερις. Από ένα μεγάλο νικητή είχαν επίσης οι νομοί Ξάνθης, Λαρίσης, Δωδεκανήσου, Ηλείας, Γρεβενών, Τρικάλων, Κυκλάδων και Μεσσηνίας.

Συνεχίζεται το σερί στην Αττική και το 2019 – Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του πρώτου «χρυσού» πρακτορείου

Φαίνεται ότι το «σύννεφο τύχης» παραμένει επάνω από την Αττική και για το 2019. Το τυχερό δελτίο του πρώτου τζακ ποτ της νέας χρονιάς  που κέρδισε 1,2 εκατ. ευρώ συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στο Παγκράτι.

Δείτε τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Μαρία Κούκου:




Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ποια περιοχή της χώρας ήταν η πιο τυχερή για τους κατοίκους της; ” : στην πηγή: https://www.pronews.gr/

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ