Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Τρέξε και εσύ στο Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο !

Τρέξε και εσύ στο Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η Virtual εκδοχή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ είναι γεγονός και έρχεται τον Νοέμβριο!

Παρ’ όλο που οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν φέτος την καθιερωμένη διεξαγωγή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, η παρουσία του παραμένει κυρίαρχη, αυτή τη φορά σε Virtual εκδοχή, ενισχύοντας και διατηρώντας ισχυρούς τους δεσμούς με το δρομικό κίνημα, αλλά και τους εκατοντάδες δρομείς από όλο τον κόσμο.

ARVE Error: Invalid URL https://praktores.com/wp-content/uploads/2020/10/115800529_321757615527591_3964110532082447492_n.mp4 in mp4

Ο Virtual Μαραθώνιος Λεμεσού 2020 «τρέχει» από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2020 για ένα ιερό σκοπό, καθώς το 100% των εσόδων από κάθε νέα εγγραφή θα διατεθεί για τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

. Παράλληλα όλοι οι δρομείς θα μπορούν να κάνουν τη δική τους επιπλέον εισφορά για το Καραϊσκάκειο, ύψους  5 ,10 , 15, 20, 25 ή 30 ευρώ, ενώ μέσω της πλατφόρμας Give‘n’Gain, θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν και να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σκοπό που οι ίδιοι θα επιλέξουν.

Για όλους τους δρομείς που έχουν ήδη εγγραφεί στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ του 2020, η εγγραφή στο Virtual αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και στο Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο του 2021. Για όλες τις νέες εγγραφές, το κόστος ανέρχεται στα €10. 

Οι συμμετέχοντες σε αυτό τον διαφορετικό αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε αποστάσεις:

– Μαραθώνιος Δρόμος (42,195 km)

– Muskita Μισός Μαραθώνιος Δρόμος (21,0975 km)

– Petrolina Δρόμος 10 χιλιομέτρων

– Medochemie Δρόμος 5 χιλιομέτρων

– PrimeTel εταιρικός Δρόμος 5 χιλιομέτρων

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Ο κάθε δρομέας μπορεί να τρέξει μόνος ή μαζί με φίλους, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, στο ρυθμό που επιθυμεί και σε οποιαδήποτε ημέρα στη διάρκεια της περιόδου του virtual αγώνα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν την απόσταση μια ή περισσότερες φορές, ώστε να επιτύχουν την καλύτερη επίδοση, αλλά θα πρέπει να αποστείλουν τον τελικό τους χρόνο μόνο μια φορά.

Στους δρομείς που θα συμμετάσχουν στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, θα αποσταλεί μετάλλιο, δίπλωμα και BIB-Number της διοργάνωσης, ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του αγώνα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarathon.com.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Τρέξε και εσύ στο Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ / Πρόσφερε με τη συμμετοχή σου σε ένα καλό σκοπό” : στην πηγή:https://protathlima.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ