Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Στα ύψη η κόντρα για ΟΠΑΠ! Καταγγέλλει μεθοδεύσεις υπέρ του ΟΠΑΠ!

Στα ύψη η κόντρα για ΟΠΑΠ! Καταγγέλλει μεθοδεύσεις υπέρ του ΟΠΑΠ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις «βόμβες» που πέταξε μέσα από το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» ο Γιάνης Βαρουφάκης ότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ο ΟΠΑΠ είχε ευνοϊκή μεταχείριση.

Νέες «βόμβες» ρίχνει μέσω του «ΒΗΜΑΤΟΣ της Κυριακής» ο Γιάνης Βαρουφάκης για την ευνοϊκή μεταχείριση του ΟΠΑΠ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 επανέρχεται με βαριές κατηγορίες σε βάρος του Γιάννη Δραγασάκη, κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του ΟΠΑΠ το 2015.

«Εκείνο που δεν περίμενα ήταν ότι τη βρώμικη δουλειά του τσέχικου ΟΠΑΠ θα έφερνε εις πέρας ο σύντροφος αντιπρόεδρος της κυβέρνησής μας», λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Mε 5  διαφορετικές οθόνες  των Live Pro της Master Bet προσφέρεις πάντα μια μοναδική εμπειρία με έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα (μέχρι 90 αγώνες /οθόνη!)

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν ΕΔΩ!

Το πλαφόν των 60 ευρώ πονταρίσματος που επιχείρησε να επιβάλλει ο τότε υπουργός Οικονομικών στα VLT’S του ΟΠΑΠ play θα επέφερε αξιώσεις υπέρογκων αποζημιώσεων σε βάρος του Δημοσίου, αλλά όπως ισχυρίζεται ο κ. Βαρουφάκης κανείς από την κυβέρνηση τότε δεν τον ενημέρωσε, και το θεσμικό πλαίσιο άλλαξε υπό τις οδηγίες του ΟΠΑΠ, μόλις εκείνος παραιτήθηκε.

«Οι καταγγελίες είναι σαφείς και ονομαστικές και περιμένουμε σαφείς απαντήσεις από τον κ. Δραγασάκη αλλά και από τον κ. Τσίπρα για τα καταγγελλόμενα σε βάρος του αντιπροέδρου του. Διαψεύδουν αυτά που λέει ο τότε Υπουργός Οικονομικών; Τους συκοφαντεί ή περιγράφει αυτό που έζησε;», ήταν η δήλωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Λαγό» επιχειρηματικών συμφερόντων χαρακτηρίζει τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 o Γιάννης Δραγασάκης.

«Ο Γ. Βαρουφάκης σε ξεκάθαρο συντονισμό με συμφέροντα επαναλαμβάνει σήμερα τις συκοφαντίες του. Η ΝΔ με καθυστέρηση τον αξιοποιεί ως ‘χρήσιμο λαγό’».

Άλλαξε πράγματα όσο ακόμα έχεις παίκτες στο πρακτορείο σου!
Χρησιμοποίησε τον ίντερνετ για να βοηθήσεις τις πωλήσεις σου
Δες πως θα το κάνεις εδώΟ Γιάννης Δραγασάκης είχε τοποθετηθεί απέναντι στις αρχικές καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη από το βήμα της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι τους όρους της λειτουργίας των OPAP play τους είχε ήδη διαμορφώσει η ανεξάρτητη Επιτροπή Παιγνίων.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Βαρουφάκης: Καταγγέλλει μεθοδεύσεις Δραγασάκη υπέρ του ΟΠΑΠ – Στα ύψη η πολιτική κόντρα “ :στην πηγή:https://www.megatv.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ