Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Νέα τιμή-στόχος από NBG Sec.

ΟΠΑΠ: Νέα τιμή-στόχος από NBG Sec.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου ήταν ισχυρά τόσο λόγω της συμβολής των VLTs όσο και λόγω βελτιωμένων επιδόσεων από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, αναφέρει η χρηματιστηριακή, που βλέπει περιθώριο περαιτέρω ανόδου 23% για τη μετοχή.

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 13,4 από 11,66 ευρώ δίνει η NBG Securities σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση “outperform” μετά και τα αποτελέσματα εννεαμήνου του Οργανισμού.

Τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου ήταν ισχυρά τόσο λόγω της συμβολής των VLTs όσο και λόγω βελτιωμένων επιδόσεων από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ , αναφέρει η χρηματιστηριακή, που βλέπει περιθώριο περαιτέρω ανόδου 23% για τη μετοχή.

Η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις της για τις επόμενες χρήσης, σημειώνοντας ότι η ενοποίηση της Stoiximan θα οδηγήσει σε συμβολή ύψους 20 εκατ. περίπου στα EBITDA του ΟΠΑΠ από το 2020 και μετά. Ως εκ τούτου, η μέση ετήσια αύξηση των EBITDA την περίοδο 2018-21 εκτιμάται στο 10%.

Οσον αφορά στα κέρδη, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη του 2019 θα διαμορφωθούν στα 192 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 34%. Προβλέπει δε μέση ετήσια αύξηση των κερδών κατά 18% την περίοδο 2018-2021.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Νέα τιμή-στόχος από NBG Sec. ” : στην πηγή: https://www.euro2day.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ