Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και ΠΑΣΥΚΑΦ… συνοδοιπόροι σε ένα ακόμη ταξίδι ζωής και ανθρωπιάς.

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και ΠΑΣΥΚΑΦ… συνοδοιπόροι σε ένα ακόμη ταξίδι ζωής και ανθρωπιάς.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια με την επισφράγιση της συνεργασίας που θεσμοθετήθηκε μεταξύ της ΟΠΑΠ ΚΎΠΡΟΥ και του ΠΑΣΥΚΑΦ. Ακολουθώντας η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ την υπόσχεσή της, στέκεται διαρκώς δίπλα στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο και στηρίζει κάθε χρόνο την εκστρατεία ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Με όραμα να ζήσουμε σε μία κοινωνία απαλλαγμένη από τον καρκίνο και έχοντας ως αποστολή τη διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, που ήρθαν αντιμέτωποι με την ασθένεια αυτή, ο ΠΑΣΥΚΑΦ και η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ μένουν πιστοί στο πολύτιμο έργο τους προσφέροντας έμπρακτη στήριξη και περισσή αγάπη σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο της Ακρόπολης, στη Λευκωσία, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.  Απλόχερα η κοινωνία μας απέδειξε για ακόμη μια φορά τη θέλησή της για προσφορά και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του ΠΑΣΥΚΑΦ. Εκπρόσωπός του τόνισε ότι η συμμετοχή και όποια χειρονομία καρδιάς, δίνουν τη δυνατότητα στον Σύνδεσμο να συνεχίσει το πολύμορφο έργο του ενώ παράλληλα ενισχύει τη δύναμη και την αντοχή των συνανθρώπων μας που βιώνουν τον καρκίνο.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, ως μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής όλων των σχετικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ», διοργάνωσε με επιτυχία τη δραστηριότητα «ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ». Η δραστηριότητα αυτή άρεσε ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους καθώς με τις χειροτεχνίες, τη ζωγραφική και τις κατασκευές που περιλάμβανε, τους έδωσε την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν με τις δημιουργίες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Ειρήνη Γεωργίου εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας, ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκης ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι της πολιτείας.

Βάζοντας το δικό μας λιθαράκι με την προσφορά των 2 ευρώ, πορευόμαστε μαζί στη Ζωή!

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και ΠΑΣΥΚΑΦ… συνοδοιπόροι σε ένα ακόμη ταξίδι ζωής και ανθρωπιάς.” : στην πηγή:  https://dialogos.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ