Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Νέα Ερυθραία: Μια στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ τον έκανε εκατομμυριούχο

Νέα Ερυθραία: Μια στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ τον έκανε εκατομμυριούχο

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Μια στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ της Νέας Ερυθραίας άλλαξε τη ζωή ενός υπερτυχερού, που κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ!».

Σύμφωνα με τον Θανάση Καράμπελα, ιδιοκτήτη του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 139, «πρόκειται για κάποιον περαστικό που σταμάτησε για λίγα λεπτά ώστε να δοκιμάσει την τύχη του στο κατάστημά μας.
Δεν τον είχα ξαναδεί. Ζήτησε έναν λαχνό από το ΣΚΡΑΤΣ «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ!», αξίας 15 ευρώ, και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε εκατομμυριούχος».

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Κάνε το πρακτορείο σου διαφορετικό και ανταγωνιστικότερο
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις 

Αναφερόμενος στον τυχερό λαχνό και την αντίδραση του μεγάλου νικητή του ΣΚΡΑΤΣ, ο ίδιος υπογράμμισε: «Στην περιοχή με τον αριθμό 20, εμφανίστηκαν δύο σύμβολα με έλατα και από κάτω το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Αρχικά ήταν ψύχραιμος.

Μάλλον δεν μπορούσε να το πιστέψει, για αυτό και ζήτησε την βοήθεια μου στον πάγκο εξυπηρέτησης.

Αμέσως άνοιξα το OPAP Store App και σκάναρα το QR code, επαληθεύοντας πως όντως ήταν ο μεγάλος νικητής».

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.
Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!
Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Καράμπελα φέρνει τύχη σε κάποιον από τους πελάτες του. «Πριν από περίπου 25 χρόνια ένας τυχερός είχε κερδίσει στο ΤΖΟΚΕΡ το πόσο των 3,2 δισεκατομμυρίων δραχμών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Νέα Ερυθραία: Μια στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ τον έκανε εκατομμυριούχο” στην πηγή:https://radiolasithi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ