Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕΕΠ Με νέα ιστοσελίδα και Γραφείο Επικοινωνίας η ΕΕΕΠ

Με νέα ιστοσελίδα και Γραφείο Επικοινωνίας η ΕΕΕΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων συνεχίζει τις αλλαγές με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας της τόσο με τους παίκτες όσο και με τους εργαζόμενούς της.

Μετά το νέο της λογότυπο, η ΕΕΕΠ προχωράει στη δημιουργία καινούριας ιστοσελίδας, η οποία θα έχει ανανεωμένο περιεχόμενο, αλλά και μετάφραση, ώστε να μπορούν να τη χρησιμοποιούν και παίκτες του εξωτερικού.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της ΕΕΕΠ ενέκρινε από τον προϋπολογισμό της το ποσό των 29.450 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών ανασχεδιασμού (επανεγγραφή, επικαιροποίηση και μετάφραση) του περιεχομένου του επίσημου ιστότοπού της.

Γραφείο Επικοινωνίας

Παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υποστελέχωση (από 173 δημόσιους υπάλληλους στις 31.12.2014, τώρα απασχολεί 45), η ΕΕΕΠ προσπαθεί να συμβαδίσει με τις ανάγκες της εποχής.

Το «Γραφείου Επικοινωνίας και Εξωτερικών Σχέσεων» που δημιουργήθηκε μέσα στο τρέχον έτος δείχνει ότι η ΕΕΕΠ πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάλιστα, αν και λειτουργεί για λίγο καιρό, έχει να παρουσιάσει ένα αξιόλογο έργο.

Εκτός από την εξωτερική της εικόνα, η ΕΕΕΠ στοχεύει και στη βελτίωση του κλίματος στο εσωτερικό της, ώστε να αναβαθμιστεί η υπηρεσιακή της δράση και να μεγαλώσει η δυναμική της.

Έτσι, έχει δρομολογηθεί η έκδοση ενός Εσωτερικού Ενημερωτικού Δελτίου, στο οποίο αρθρογραφούν στελέχη της ΕΕΕΠ, με βασικό σκοπό την αλληλοενημέρωση τους. Αυτή η πρωτοβουλία μπορεί να αποτελέσει μια πλατφόρμα επικοινωνίας και να βετλιώσει τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Με νέα ιστοσελίδα και Γραφείο Επικοινωνίας η ΕΕΕΠ” στην πηγή:https://www.foxbet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ