Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Όταν η τύχη χαμογελάει: Καρκινοπαθής καθ’ οδόν για τελευταία χημειοθεραπεία κέρδισε 180.000 ευρώ

Όταν η τύχη χαμογελάει: Καρκινοπαθής καθ’ οδόν για τελευταία χημειοθεραπεία κέρδισε 180.000 ευρώ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

“Είδα όλα αυτά τα μηδενικά και πάγωσα!”,ανέφερε ο Φόστερ, όταν κέρδισε 180.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια, σε μία στάση πριν την τελευταία του θεραπευτική συνεδρία για τον καρκίνο του εντέρου.

Ένας καρκινοπαθής ενώ βρισκόταν καθ’οδόν για την τελευταία του χημειοθεραπεία κέρδισε 200.000$ (180.000 ευρώ), όταν μπήκε σε πρακτορείο και έπαιξε “ξυστό”.

Ο λόγος για τον Ronnie Foster, στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, που πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, σταμάτησε σε πρακτορείο και αγόρασε ένα λαχνό αξίας 1 δολαρίου και ξύνοντάς το κέρδισε 5 δολάρια.

@CNN

A man on his way to his last chemotherapy treatment won a $200,000 lottery prize, according to the North Carolina Education Lottery. Ronnie Foster says a part of the money will go towards some medical costs, and the rest will be saved “for the future.” https://cnn.it/31VZDKO 

Man wins $200,000 lottery prize on the way to his last chemo treatment

A man on his way to his last chemotherapy treatment won a $200,000 lottery prize, according to the North Carolina Education Lottery.

cnn.com

Στη συνέχεια, τέσταρε ξανά την τύχη του αγοράζοντας δύο λαχνούς των 5 δολαρίων. Στο πρώτο δεν κέρδισε τίποτα, αλλά το δεύτερο του έφερε 200.000 δολάρια.

“Είδα όλα αυτά τα μηδενικά και πάγωσα!”, ανέφερε ο Φόστερ, που θα χρησιμοποιήσει μέρος των χρημάτων για να εξοφλήσει το κόστος της θεραπείας του.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Όταν η τύχη χαμογελάει: Καρκινοπαθής καθ’ οδόν για τελευταία χημειοθεραπεία κέρδισε 180.000 ευρώ” : στην πηγή: https://www.news247.gr/

 

https://www.news247.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ