Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕΕΠ Καραγρηγορίου: Έσοδα άνω του 1 δισ. από τα τυχερά παιχνίδια το 2020

Καραγρηγορίου: Έσοδα άνω του 1 δισ. από τα τυχερά παιχνίδια το 2020

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

«Έχουμε πια ένα ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο στην αγορά παιγνίων και είμαστε περήφανοι που το πετύχαμε», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιγνίων κ.  Ευάγγελος Καραγρηγορίου, κατά την τοποθέτηση του στο συνέδριο «Αθλητικός Στοιχηματισμός Σήμερα: Προκλήσεις και προοπτικές για την ελληνική οικονομία και κοινωνία».

Σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια τα δημόσια έσοδα από τα παίγνια αυξάνονται συνεχώς, πλησιάζουν το 1 δισ. και το 2020 θα ξεπεράσουν το 1 δισ., από 500 εκατ. πριν μερικά χρόνια.

«Μετά από 7 χρόνια μεταβατικού καθεστώτος έχουμε πλέον νέο ρυθμιστικό πλαίσιο στα διαδικτυακά παίγνια και για τα επιμέρους ζητήματα» ανέφερε ο κ. Καραγρηγορίου ενώ σημείωσε ότι η Επιτροπή είναι ανοιχτή για βελτιώσεις. «Η φύση της αφού είναι τέτοια που χρειάζεται συνεχή αναστοχασμό και βελτιώσεις για να παρακολουθεί ή να είναι και μπροστά από τις εξελίξεις. Οφείλουμε να έχουμε στρατηγικό σχεδιασμό που θα βελτιώνει το θεσμικό πλαίσιο διαρκώς» τόνισε.

Τέλος στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Καραγρηγορίου επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του mononews για την απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής σχετικά με το Ελληνικό. Διευκρίνισε ότι θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να καθαρογραφούν τα πρακτικά και να ανακοινωθεί επισήμως.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Καραγρηγορίου: Έσοδα άνω του 1 δισ. από τα τυχερά παιχνίδια το 2020 ” : στην πηγή:https://www.mononews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ