Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ H καινοτόμος δράση της NEXTERS στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ… για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πόλης

H καινοτόμος δράση της NEXTERS στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ… για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πόλης

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

καινοτόμος δράση της NEXTERS που τρέχει στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ… για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πόλης

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού συνεχίζει να πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας άλλη μια καινοτόμο δράση, σε συνεργασία με τη Nexters, μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών για κινητά στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Νexters, σε μια κίνηση ανθρωπιάς, ανακοινώνει την κοινωφελή δράση της “You Run! We Donate”, προσφέροντας €1 για κάθε δρομέα, από τις χιλιάδες που θα τερματίσουν στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαρτίου 2020. Μάλιστα το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού.

Όπως δήλωσε o Διοικητικός Διευθυντής της Nexters κύριος Κυριακός Παφίτης, είναι με ιδιαίτερη χαρά και ξεχωριστή ικανοποίηση που η Nexters αποφάσισε να στηρίξει τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του νησιού, που προωθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό τον υγιή και συμμετοχικό αθλητισμό. Η εταιρεία μας, ανέφερε, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει διαχρονικά  τέτοιες προσπάθειες, οι οποίες προάγουν τα ιδεώδη του αθλητισμού ως καθημερινό τρόπο ζωής.

Μάλιστα υπέδειξε ότι η Nexters, μέσω του Μαραθωνίου, με την κοινωφελή ενέργεια της “You Run! We Donate”, θέλει να στείλει μηνύματα ενότητας, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λεμεσού και βοηθώντας έμπρακτα όσους συνάνθρωπους μας έχουν ανάγκη. Όσοι περισσότεροι αθλητές τερματίσουν σε όλες τις διαδρομές του Μαραθωνίου, τόσα περισσότερα χρήματα θα δοθούν από τη Nexters για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού, είπε χαρακτηριστικά, ο κύριος Παφίτης, τονίζοντας παράλληλα ότι κάθε συμμετοχή μετρά διπλά! Τέλος, ευχήθηκε ο φετινός Μαραθώνιος να αποτελέσει πόλο έλξης ακόμα περισσοτέρων φίλων του αθλητισμού και να συμβάλει στην ενίσχυση και επέκταση αυτού του υπέροχου θεσμού.

Η εταιρεία Nexters κυριαρχεί στον τομέα των παιχνιδιών σε κινητά, με περισσότερους από 15 εκατομμύρια χρήστες, σε 100 χώρες. Μερικά από τα πλέον δημοφιλή δημιουργήματα της θεωρούνται το παιχνίδι δράσης “Hero Wars”, το παιχνίδι στρατηγικής “Throne Rush” και το παιχνίδι περιπέτειας “Experiment Island”

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/you-run-we-donate

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “YOU RUN! WE DONATE ” : στην πηγή: https://www.alphanews.live/cyprus/you-run-we-donate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ