Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΙΝΤΕΡΝΕΤ Η εταιρεία εμφανίζεται με άδεια επίγειου δικτύου ?

Η εταιρεία εμφανίζεται με άδεια επίγειου δικτύου ?

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά
Αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας  dikisports.blogspot.com σύμφωνα με το οποίο “διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία που διαφημίζεται στη Δημόσια Τηλεόραση, έχει παράνομη άδεια!” .

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η εισαγγελέας εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, η οποία εποπτεύει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ερευνά με ποιον τρόπο η στοιχηματική εταιρεία συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, παρότι η άδειά της δεν είναι διαδικτυακή.

Η εταιρεία εμφανίζεται με άδεια επίγειου δικτύου, αλλά και εδώ δημιουργούνται ερωτηματικά, καθώς όπως γνωρίζουμε δεν μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα εταιρεία με άδεια επίγειου στοιχηματισμού, καθώς τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση, η οποία είναι αποκαλυπτική για το θράσος που διακρινει τους βαρόνους του παράνομου στοιχηματισμού. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι βαρόνοι του παράνομου στοιχηματισμού επιχείρησαν να παραπλανήσουν την διοίκηση της ΕΡΤ. Είναι βέβαιο πως η διοίκηση της ΕΡΤ αγνοούσε και αγνοεί τις σκοτεινές πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης και είναι επίσης βέβαιο πως αν στην ΕΡΤ είχαν απόλυτη γνώση των δεδομένων τότε δεν θα έπεφταν θύματα των επιτήδειων και η δημόσια τηλεόραση δεν θα διαφήμιζε την εν λόγω στοιχηματική εταιρεία. Έτσι η ΕΡΤ δεν θα έδινε “πάτημα” σε κακοπροαίρετους σήμερα να ασκούν κριτική.

Από την άλλη είναι χρέος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων να παρέμβει άμεσα και να ενημερώσει το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την εν λόγω εταιρεία, η οποία πρέπει να συμπεριληφθεί στη μαύρη λίστα των παράνομων στοιχηματικών εταιρειών. Υπενθυμίζεται πως στην black list της ΕΕΕΠ βρίσκονται περίπου 2700 στοιχηματικές εταιρείες, ενώ είναι δεδομένη η πολιτική βούληση της κυβέρνησης να συντριψει τον παράνομο τζόγο, επίγειο και διαδικτυακό. Συνεπώς για τέτοιες υποθέσεις πρέπει να υπάρχει άμεση κινητοποίηση όλων των αρμόδιων αρχών και δεν πρέπει να υποβαθμίσουμε με αφορμή αυτό το γεγονός την πολύ σημαντική δουλειά, το πολύ σημαντικό έργο, που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Θράσος των βαρόνων του παράνομου τζόγου – Επιχείρησαν να παραπλανήσουν ακόμη και την ΕΡΤ” : στην πηγή:http://www.periodista.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ