Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Δ. Αλετράρης: Καλύτερα παιχνίδια μέσω τεχνολογίας στην ΟΠΑΠ

Δ. Αλετράρης: Καλύτερα παιχνίδια μέσω τεχνολογίας στην ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Βασικός στόχος της ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ στο πλαίσιο της επιχειρηματικής στρατηγικής για το 2022, είναι η βελτίωση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας της εταιρείας στη βάση των νέων δεδομένων της τεχνολογίας, σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας Δημήτρη Αλετράρη.

Σε συνέντευξή του στη StockWatch, ο κ. Αλετράρης αναφέρει ότι αυτός ο στόχος θα επιτρέψει στην ΟΠΑΠ να συνεχίσει να προσφέρει ακόμη καλύτερα παιχνίδια και ψυχαγωγία στους πελάτες τους, αλλά προπαντός, να συνεχίσει την κοινωνική δράση της.

Αν δεν υπάρχει το πρακτορείο σου στο ίντερνετ πως περιμένεις να σε δουν οι παίκτες ?

Εξηγεί παράλληλα, με ποιο τρόπο επηρέασε η πανδημία την ΟΠΑΠ από επιχειρηματικής άποψης, τονίζοντας ότι η εταιρεία εφάρμοσε και εφαρμόζει με απόλυτο σεβασμό τα όποια μέτρα λαμβάνονται κατά καιρούς από το κράτος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Η πανδημία καθορίζει τα επόμενα βήματα

«Τα επόμενα βήματα καθορίζονται επίσης από τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία», σύμφωνα με τον κ. Αλετράρη.

Τονίζει ότι τα επόμενα βήματα, «επιβάλλουν σειρά μεταρρυθμίσεων και προσαρμογής στη νέα εποχή της πράσινης οικονομίας και της ψηφιακής τεχνολογίας».

Αν οι νέοι δεν βρίσκουν στα κινητά τους το πρακτορείο σου πως περιμένεις να σε γνωρίσουν και να έρθουν στο πρακτορείο σου?

Όπως αναφέρει, οι εξ ανάγκης νέες τάσεις και στάσεις στην κοινωνία και στην αγορά, μπορούν να διαμορφώσουν ένα νέο περιβάλλον όπου οι δυνατότητες της τεχνολογίας θα προσδώσουν ευελιξία, θα προσθέσουν παραγωγικότητα, θα απλοποιήσουν τις διαδικασίες και θα καθιερώσουν μια άλλη ποιότητα συναλλαγών, έχοντας όμως πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.  

Ο κ. Αλετράρης ξεκαθαρίζει ότι η ΟΠΑΠ κοιτάζει προς το μέλλον παρά τις δύσκολες συνθήκες που εξακολουθούν να υφίστανται.

«Δεν έχουμε παρά να διορθώσουμε τους όποιους δείκτες επηρεάστηκαν από τις καθολικές συνέπειες της πανδημίας στα προηγούμενα χρόνια και να συνεχίσουμε να οικοδομούμε πάνω σε όλα που διαχρονικά η ΟΠΑΠ έχει πετύχει», σημειώνει.

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκετε στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Σε ότι αφορά το οικονομικό πεδίο, ο κ. Αλετράρης δηλώνει αισιόδοξος, υποστηρίζοντας ωστόσο, ότι η επιστροφή στην προ πανδημίας εποχή θα είναι δύσκολη και χρονοβόρα.

Υποδεικνύει παράλληλα, ότι θα απαιτηθούν τολμηρές αποφάσεις, ώστε μακροχρόνια να επιτευχθεί η προσαρμογή της κυπριακής οικονομίας στις σημερινές προκλήσεις.

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν να κάνεις και εσύ το πρακτορείο σου Ψηφιακό και να πάρεις πελάτες από το ίντερνετ

Της Ελένης Χαραλάμπους

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Δ. Αλετράρης: Καλύτερα παιχνίδια μέσω τεχνολογίας στην ΟΠΑΠ ” : στην πηγή:https://www.stockwatch.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ