Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΟ και Intralot μαζί μέχρι το 2025. Ανανέωσαν την συνεργασία τους!

ΟΠΑΟ και Intralot μαζί μέχρι το 2025. Ανανέωσαν την συνεργασία τους!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Όπως ανέφερε η εισηγμένη στην ανακοίνωσή της, η επέκταση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ στον τομέα προϊόντων και υπηρεσιών λοταρίας θα μπορεί να ανανεωθεί για έναν επιπλέον χρόνο μετά το 2025.

Η Intralot ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε για ένα επιπλέον έτος, από την 31η Ιουλίου του 2024 έως την 31η Ιουλίου του 2025, στον τομέα των προϊόντων και υπηρεσιών λοταρίας. 

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

H επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην Intralot  να συνεχίσει να παρέχει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. την προηγμένη λοταριακή της λύση, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «LotosX» που λανσαρίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2019, καθώς και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκεται στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «Η Intralot ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε., την κορυφαία εταιρία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, για ένα επιπλέον έτος, από την 31η Ιουλίου του 2024 έως την 31η Ιουλίου του 2025 με δυνατότητα ανανέωσης της συνεργασίας για ένα (1) επιπλέον έτος, στον τομέα προϊόντων και υπηρεσιών λοταρίας».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Intralot: Επεκτείνει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ μέχρι το 2025” στην πηγή:https://www.businessdaily.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ