Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΤΑΙΠΕΔ

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΤΑΙΠΕΔ

από
Μόνο < 1 λεπτό

Ανακοίνωση σχετικά με τις υποψηφιότητες των αγοραστών του 33% του ΟΠΑΠ, εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το ΤΑΙΠΕΔ, σημειώνοντας πως ζητήθηκε από την Emma Delta, συμφερόντων Μελισσανίδη, να αυξήσει την οικονομική της προσφορά.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΤΑΙΠΕΔ:

Εξετάστηκαν σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), σε κοινή συνεδρίαση με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, οι φάκελοι υποψηφιότητας για την απόκτηση ποσοστού 33% της ανώνυμης εταιρείας «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.)», που είχαν υποβάλει οι υποψήφιοι Emma Delta και Third Point στις 17 Απριλίου 2013.  

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μη αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς της Third Point, καθώς υπέβαλε προσφορά υπό αίρεση, γεγονός που όπως επεσήμαναν οι χρηματοοικονομικοί και νομικοί σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ, δεν επιτρεπόταν από τη διαδικασία του διαγωνισμού.  Ως εκ τούτου, αποσφραγίστηκε μόνο η οικονομική προσφορά της Emma Delta, παρουσία εκπροσώπων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αφού έλαβε υπόψη το προσφερόμενο ποσό, την εισήγηση των χρηματοοικονομικών του συμβούλων Deutsche Bank και NBG Securities, την αποτίμηση που διενήργησε ο ανεξάρτητος αποτιμητής Duff & Phelps και τη γνώμη του  Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ζήτησε από την Emma Delta να υποβάλει βελτιωμένη προσφορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα εντός της εβδομάδος. 
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (www.hradf.com).

Διαβάστε το άρθρο «ΟΠΑΠ: Βελτιωμένη οικονομική προσφορά ζητήθηκε από την Emma Delta» στην πηγή: fmvoice.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ